Sandwich cald din cozonac și banane

Sandwich-ul cald preparat cu fructe proaspete îți transformă mic dejunul într-un răsfăț dulce ce te revigorează complet. Iar când gustul fresh al fructelor este completat de aromele bogate ale cozonacului pufos și frumos rumenit în tigaie, diminețile devin și mai savuroase. Așa că astăzi vrem să te inspirăm cu o rețetă inedită de sandwich cald cu banane și cozonac, un deliciu numai bun de preparat pentru a-ți începe ziua cu multă savoare și energie. Cozonacul Casa Boromir cu nuci, stafide și portocale se potrivește perfect cu aroma și textura cremoasă a bananelor, conferind sandwich-ului prăjit un gust inconfundabil.

Gustos și rapid: sandwich prăjit cu banane

Fructele fresh merg de minune integrate în rețetele de sandwich-uri calde pentru micul dejun, întrucât te încântă atât cu prospețimea lor și gustul delicios, cât și cu faptul că sunt o sursă excelentă de energie datorită conținutului bogat de vitamine și minerale. Și este atât de ușor să te joci cu aromele când ai la îndemână fructe! Le poți integra în fel și fel de combinații de ingrediente astfel încât să obții un rezultat spectaculos. Rețeta de sandwich cald pe care ți-am pregătit-o nu este doar versatilă dar se prepară și foarte repede. O poți încerca și atunci când ești pe fugă, întrucât nu îți va lua mai mult de 10 minute.

Sandwich-ul cald, un adevărat deliciu

Pufos și aromat, Cozonacul Casa Boromir cu nucă, stafide și portocale conferă un gust unic sandwich-ului cald. Atât stafidele, portocalele confiate și crema de nuci crunchy, cât și miezul moale se armonizează perfect cu aroma delicată a bananelor. După ce ai rumenit feliile de cozonac în tigaie, obții niște frigănele delicioase cu o frumoasă crustă crocantă, care echilibrează textura cremoasă a bananelor. De pe boromirmarket.ro poți alege și alte sortimente de cozonaci pe care să îi integrezi în rețeta de sandwich cald. Tot acolo găsești și Cozonacul Casa Boromir cu nuci și cireșe, și Cozonacul cu nuci, unt și scorțișoară, două bunătăți care merg de minune combinație cu bananele. Încearcă și rețeta noastră de frigănele din cozonac cu fructe de pădure și miere pe care o găsești pe blog, alături de alte rețete de sandwich-uri numai bune de savurat dimineața. sandwich cald
Servings: 2 yield(s)
Ingredients
  • 4 felii de Cozonac Casa Boromir cu nuci, stafide și potocale
  • 2 banane tăiate în feliuțe subțiri
  • 120 ml lapte
  • 2 ouă
  • ½ linguriță esență de vanilie
  • ½ linguriță scorțișoară
  • 1 lingură unt
  • zahăr pudră
  • un vârf de sare
Instructions
  1. Pune într-un bol mediu ouăle, laptele, esența de vanilie, scorțișoara și sarea. Amestecă până se omogenizează compoziția, după care înmoaie în ea feliile de Cozonac Casa Boromir. Lasă-le la înmuiat timp de un minut-două pentru a se îmbiba bine.
  2. Într-o tigaie încinsă și unsă cu unt, rumenește feliile de cozonac pe-o parte și pe cealaltă până când obții o crustă ușor maronie. După aceea poți pune banana feliată în rondele.
  3. Mai apoi, pune peste banană altă felie de cozonac, întoarce sandwich-ul pe cealaltă parte și lasă-l la prăjit. Pentru a presa cât mai bine sandwich-ul prăjit, folosește o tigaie mai grea.
  4. După ce ai obținut un sandwich frumos rumenit pe ambele părți, îl poți completa cu un sirop de arțar pentru ca mai apoi să presari zahărul pudră. Rețeta de sandwich cald este ușor de adaptat, așa că poți înlocui foarte bine siropul cu miere, dulceață, sau cu crema tartinabila Alunetta de cacao și alune de pădure. În cazul în care preferi alte combinații de arome, poți servi sandwich-ul prăjit alături de un bol de fructe de pădure sau alături de câteva felii de papaia. Încă un mic truc: presară și fulgi de cocos pentru ca gustul să fie și mai fermecător. Și astfel ai obținut un mic dejun exotic! Poftă bună! Ne găsești la un click distanță, pe boromirmarket.ro, locul în care tradiția se împletește cu inovația pentru a-ți oferi produse de cea mai bună calitate.