Aperitive rapide: 3 rețete de pizza din foietaj

Farmecul petrecerilor pe care le organizezi pentru cei dragi nu constă numai în atmosfera de distracție și relaxare, ci și în savoarea gustărilor cu care îți surprinzi musafirii. Aperitivele delicioase dau tonul petrecerilor, desăvârșind mesele festive cu bogăția de gusturi și texturi. Este de înțeles că vrei să îi răsfeți pe cei dragi chiar și atunci când timpul nu îți permite să gătești preparate gourmet, așa că ne-am gândit să te inspirăm cu trei rețete rapide de aperitive din foietaj tip pizza, care îi vor cuceri complet. Ideile de aperitive rapide pe care ți le propunem sunt perfecte atât pentru petrecerile mai puțin formale sau întâlnirile calde cu prietenii și familia, cât și pentru serile de film sau meci în care ai poftă de ceva bun și nu vrei să stai prea mult în bucătărie. Pe lângă asta sunt bune de savurat și când mergi la iarbă verde. Pentru a găti aceste preparate de pizza din foietaj într-un timp scurt și fără efort, poți folosi Foile de Cremșnit Boromir pe care să pui trei topping-uri diferite.

Platourile cu aperitive rapide, de nelipsit de la petreceri

Alături de aperitivele cu gusturi și arome irezistibile, nu ai cum să nu te bucuri din plin de distracție, multă relaxare și discuții plăcute cu oamenii dragi. Iar aperitivele rapide preparate după rețetele noastre merg de minune pe platourile asortate. Sigur vei adora combinațiile de ingrediente pe care le faci cu Foile de cremșnit Boromir. Cele trei topping-uri pentru pizza din foietaj se pregătesc imediat din ingrediente simple și sunt pline de savoare.aperitive rapide

Aperitivele din foietaj, perfecte cu Foile de cremșnit Boromir

Foile de Cremșnit Boromir conferă un gust unic atât prăjiturilor cremoase, cât și aperitivelor. Textura și aroma delicată a foietajului completează minunat topping-urile delicioase pe care le folosești ca să obții repede niște gustări calde de care să nu te mai saturi. Pachetul de Foi de Cremșnit conține trei foi, așa că îți propunem să folosești un topping diferit pentru fiecare dintre acestea ca să descoperi mai multe arome. Vei folosi un topping de Pepperoni pentru prima foaie, Marguerita pentru cea de-a doua, și unul de Barbeque pentru cea de-a treia foaie de cremșnit. Pentru fiecare dintre rețetele de aperitive rapide pe care ți le-am pregătit, trebuie să lași foile timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, după care le poți tăia înainte de a le servi. Găsești Foile de Cremșnit pe boromirmarket.ro alături de multe alte bunătăți cu care sa prepari foarte repede mâncăruri delicioase. Totuși, momentele de răsfăț nu ar fi complete și fără ceva dulce, așa că de ce să nu încerci și rețetele noastre de Cozonac Toast? Este un desert încântător din cozonac prăjit, asortat cu fructe fresh și miere, cu smântână și dulceață, sau cu cremă de alune de pădure.

Foietaj Pepperoni

aperitive rapide foietaj Iubitorii de pizza vor fi încântați de această rețetă de gustări rapide, întrucât te duce cu gândul la faimosul preparat italian. Pregătește un sos de roșii cu busuioc, oregano și chili. Ai nevoie de 80g de sos de roșii sau 4 linguri, 150g mozzarella rasă și 40g de salam pepperoni sau 8 felii. Pune pe o foaie de cremșnit topping-ul de sos la care adaugă feliuțele de pepperoni și mozzarella, și pune mai apoi foaia în cuptor unde trebuie să o lași timp de 10 minute la 180 de grade. Înainte de servire o poți tăia după cum preferi. În cel mai scurt timp vei savura niște gustări de mini pizza pline de savoare!

Foietaj Marguerita

Dacă îți plac gustările light, pizza din foietaj cu sos de roșii, mozzarella și sos pesto este alegerea ideală. Pentru această rețetă de aperitive îți trebuie 80g de sos de roșii sau 4 linguri, 125g de mozzarella proaspătă și 20g de sos pesto sau o lingură. Mai întâi condimentează sosul de roșii după cum îți place. Pe a doua foaie de cremșnit pune sosul de roșii și mozzarella răzuită și poți băga tava cu foaia de cremșnit în cuptor unde o lași timp de 10 minute la 180 de grade. După ce s-a făcut, întinde deasupra sosul pesto pentru un gust desăvârșit. Mai trebuie doar să o tai în bucăți înainte de a o savura.

Foietaj Barbeque

Sosul barbeque se armonizează minunat cu pieptul de pui și aroma foietajului, astfel încât să te bucuri de niște aperitive rapide cu gust deosebit. Desigur că poți înlocui pieptul de pui cu cârnăciori sau bacon, dar noi te sfătuim să prepari gustările tip pizza cu carne de pui în cazul în care vrei să fie mai light. Ca să gătești rapid o pizza barbeque savuroasă, trebuie sa folosești 60g de sos barbeque sau 3 linguri, 100g de cașcaval Cheddar, 200g de piept de pui gătit și 50g de boabe de porumb dulce. Pune pe cea de-a treia foaie de cremșnit topping-ul de barbeque și lasă foietajul in cuptor timp de 10 minute la 180 de grade. Taie foaia în bucățele înainte de servire. Te așteptăm pe blog cu multe alte idei de gustări, și pe boromirmarket.ro cu nenumărate bunătăți pe care să le integrezi în rețetele preferate!