Cheesecake cu foietaj și coacăze

Cheesecake-ul cu foietaj și coacăze completează minunat masa în familie. Foile crocante, crema catifelată de brânză și prospețimea fructelor îl transformă într-un desert cu totul aparte. La gustul și decorul său deosebit se adaugă și faptul că este ușor de preparat. Pentru a conferi un plus de savoare clipelor petrecute cu cei dragi, am creat un cheesecake inedit, reinventat cu Foile de Cremșnit Boromir. În continuare vei descoperi cum poți adapta rețeta de astăzi astfel încât să obții un gust desăvârșit.

Cheesecake-ul cu foietaj, un desert delicios

Pe lângă faptul că îți va surprinde complet invitații, cheesecake-ul cu foietaj se prepară îndată și poate fi adaptat în fel și chip. Deși noi am pregătit varianta simplă de cremă de brânză, o poți prepara cu un sos de fructe, ciocolată sau caramel sărat dacă preferi un gust mai aromat. Ca să creezi un decor de vis, te sfătuim să ornezi prăjitura cu frunzulițe de mentă și coacăze proaspete sau alte fructe de pădure, pudrate cu zahăr pudră. Dacă vrei să încerci și alte prăjituri perfecte pentru ocaziile dulci, descoperă pe blog cum prepari cheesecake-ul cu fructe de pădure și crustă din pișcoturi. Tot acolo găsești și rețeta de cheesecake la pahar cu ciocolată albă și zmeură, o alternativă numai bună de încercat oricând. cheesecake reteta

Foile de Cremșnit Boromir, perfecte pentru cheesecake

Cu Foile de Cremșnit Boromir obții o bunătate de desert. Crocant și delicat, foietajul se îmbină într-un mod irezistibil cu crema catifelată de brânză și aroma fresh a coacăzelor. În prepararea Foilor de Cremșnit folosim ingrediente atent selecționate pentru ca tu să ai la dispoziție un ingredient de calitate superioară și un ajutor de nădejde pentru rețetele tale. Atunci când vrei să pregătești cele mai frumoase surprize, poți comanda online Foile de Cremșnit Boromir. Le găsești oricând pe boromirmarket.ro, magazinul plin cu ingrediente și preparate special concepute pentru tine. De acolo poți alege și Cozonacii Royal cu miez pufos, glazura fină și creme de ciocolată sau caramel. Gustul lor îți aduce zâmbetul pe buze oricînd îi împarți cu familia și prietenii.
Ingredients
  • 1 Pachet Foi de Cremșnit Boromir
  • coacăze fresh
  • 60ml suc de portocale
  • 100g zahăr
  • 500g cremă de brânză
  • 300ml smântână grasă
  • 1 lingură esență de vanilie sau păstaie de vanilie
Instructions
  1. Mixează într-un bol separat crema de brânză și zahărul rămas până când capătă o textură fină. Adaugă smântâna grasă și esența de vanilie, apoi amestecă bine până când se încorporează.
  2. La sfârșit, așază pe tavă o Foaie de Cremșnit Boromir și întinde 1/3 din crema de brânză. Te sfătuim să lași 1cm distanță între marginile foietajului. După aceea, completează cu cea de-a doua foaie de cremșnit. Întinde uniform încă 1/3 din cremă și așază peste ele ultima foaie. Poți presăra coacăze peste crema de brânză pentru mai multă prospețime.
  3. Odată ce ai întins și crema rămasă, decorează cheesecake-ul cu frunze de mentă și coacăze sau alte fructe de pădure. Prăjitura ta este gata de savurat cu mare poftă la masa în familie. Poftă bună!