Category: Aperitive de Crăciun, Gustări sărate, Prânz&Cină
Cuisine: Internațional
Cooking Method: Cuptor
Difficulty: Easy
Prep Time: 5 Mins
Cook Time:
10 Mins
Total Time:
15 Mins
Ingredients
Instructions
- Așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt Foaia de Cremșnit Boromir, pe care o poți unge cu puțin ou pentru mai multă savoare. Mai apoi te poți apuca să presari straturile de brânzeturi rase.
- Pune uniform primul strat de brânză de vaci sau cașcaval ras peste foaie. Deasupra presară un strat de ricotta pe care îl completezi mai apoi cu un strat de Gorgonzola.
- Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C și rumenește aperitivul cu topping-ul de brânzeturi timp de 10 minute. După ce s-a făcut, distribuie uniform rozmarinul și oregano peste el, și aromatizează-l cu ulei de măsline. La final pune un strat de parmezan ras și taie aperitivul în pătrățele înainte de servire. Procedează la fel pentru fiecare Foaie de Cremșnit. Savurează această bunătate cu mare poftă alături de cei dragi și, desigur, de un bol generos cu smântână! Poftă bună!