Prăjitură Tiramisu

Yields: 7 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins

Ganduri simpatice iti vin in minte si pare ca ti-ai face pe plac cu un Tiramisu, asa-i? Noi credem ca nu e nevoie sa fie un eveniment sau zi onomastica, pentru a prepara acest desert, dar daca vine weekendul si se anunta a fi plin de invitati,  un Tiramisu cu Piscoturi Boromir  poate ca ar castiga un loc fruntas printre celelalte deserturi de la petrecere.


comanda online!
comanda online!
comanda online!
comanda online!

Ingredients

0/7 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Cum se face crema de mascarpone si oua? Simplu si cu ceva indemanare, se amestecă la mixer gălbenușurile cu zahărul timp de 4-5 minute. Se adaugă branza mascarpone si frisca, si se amesteca usor pana la omogenizarea compozitiei, folosind telul de mana. Vei obtine o crema de tiramisu pufoasa. Tadaa! Asta a fost tot in etapa numarul 1.
  • Cum sa monteaza Tiramisu cu mascarpone si cafea? Aici e partea cea mai distractiva. Pregateste cafeaua rece intr-un bol adanc, potrivit ca dimensiune cu pișcoturile. Piscoturile se insiropeaza în cafea. Pe un platou se întinde un strat de piscoturi însiropate peste care se aseaza un strat de crema. Se continua pana la epuizarea piscoturilor si a cremei. Crema de mascarpone poate fi pusa in mod traditional cu lingura si finisata cu grija, sau daca dispui de un pos echipat cu dui larg simplu de 2,5 -3 cm, e perfect pentru a manui mult mai usor toata procedura.
  • Pentru a te bucura de gustul autentic al prajiturii tiramisu, la sfarsit, peste stratul de crema de mascarpone de deasupra, poti presara un strat de cacao cu ajutorul unei site mici.
  • Inainte de a taia prajitura tiramisu las-o la frigider timp de 4-5 ore. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *