tort cu capsuni fraisier

Tort cu căpșuni Fraisier

Zilele speciale prind întotdeauna culoare și savoare alături de tortul cu căpșuni. Cine nu ar îndrăgi combinația delicioasă dintre crema mousseline, prospețimea căpșunilor și pandișpanul aromat? Preparat cu Blatul de tort Boromir, tortul Fraisier se transformă într-o bucurie nespus de dulce. Rețeta de astăzi se prepară fără prea mult efort, astfel că îți va rămâne …

friganele din cozonac reteta

Frigănele reinventate din cozonac

De 1 Decembrie cele mai frumoase clipe sunt cele petrecute cu cei dragi, savurând un desert cu tradiție. Se știe prea bine că frigănelele se numără printre deliciile mult îndrăgite de români pentru simplitatea și gustul lor crocant. Pentru a sărbători cum trebuie Ziua Națională a României, ți-am pregătit o rețetă de frigănele reinterpretate cu …

fasole batuta reteta

Fasole bătută cu ciuperci sotate

Fasolea bătută este unul dintre preparatele tradiționale pe care românii le îndrăgesc mult în zilele de post. Și de ce nu ar fi așa? Crema de fasole ne încântă pe noi toți cu gustul fin și foarte apetisant, ce se potrivește cel mai bine cu ceapă caramelizată sau ciuperci sotate. Pentru astăzi ți-am pregătit o …