Rețetă simplă de Cheesecake delicios cu pișcoturi Boromir

reteta cheesecake la cuptor
Yields: 11 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 20 Mins Cook Time: 15 Mins Total Time: 35 Mins

Una dintre bucuriile dulci ale verii este negreșit cheesecake-ul simplu, un desert cremos care îmbină perfect aroma pișcoturilor cu savoarea cremei de brânză. Atât de răcoroasă și delicioasă încât te îndrăgostești pe loc de gustul său unic, prăjitura cu cremă de brânză promite să te revigoreze complet în zilele călduroase când o servești rece. Știm că nu ai întotdeauna mult timp la dispoziție pentru a prepara deserturi sofisticate, așa că astăzi vrem să te surprindem cu o rețetă simplă de cheesecake cu coacere pentru care ingredientele vedetă sunt Pișcoturile Boromir, bunătățile ce-ți transformă prăjitura într-un răsfăț încântător alături de oamenii dragi.

Cheesecake-ul cu pișcoturi, o prăjitură ușor de făcut

Pe lângă faptul că este prăjitura ideală cu care să te răcorești vara după ce ai lăsat-o la frigider, cheesecake-ul pregătit după rețeta simplă merge savurat oricând, fie că îl prepari pentru a-ți alina pofta de dulce sau pentru a-ți impresiona familia și prietenii cu ocazia sărbătorilor și aniversarilor. Brânza cremoasă și crusta fină din Pișcoturile Boromir conferă desertului un gust irezistibil. Iar dacă vrei să dai frâu liber imaginației și să te joci cu aromele preferate, poți prepara și topping-uri de ciocolată sau caramel peste care să presari zmeura, afinele și coacăzele proaspete sau congelate.

Versatil și delicios, cheesecake-ul după rețeta simplă de la Boromir se face ușor și foarte repede, astfel că nu ești nevoit să petreci mult timp în bucătărie. Pentru a obține cel mai bun cheesecake ușor de pregătit trebuie să folosești ingrediente de cea mai bună calitate, iar Boromir îți sare în ajutor cu Pișcoturile perfecte pentru crusta.

Deserturile cremoase, mai delicioase cu Pișcoturile Boromir

Crocante și aerate la interior, Pișcoturile Boromir conferă consistență și savoare cheesecake-ului, echilibrând textura cremoasă a brânzei. Iar aroma lor delicată completează minunat gustul cremei, astfel încât să te bucuri din plin de o prăjitură fină cu brânză. Când ai nevoie de mai multă inspirație poți arunca un ochi și peste celelalte rețete ușoare și gustoase de prăjituri cu pișcoturi de pe blogul nostru. Prepară repede și ușor cu Pișcoturile Boromir un tiramisu clasic sau un tort diplomat cu fructe, deliciul ideal cu care să îi răsfeți pe cei dragi. Găsești Pișcoturile cu 26% ou pe boromirmarket.ro, locul plin de bunătăți alături de care redescoperi plăcerea de a găti.

Rețetă simplă de cheesecake cu pișcoturi

Dacă nu ai prea multă experiență într-ale gătitului, rețeta simplă de cheesecake este numai bună de încercat. Trebuie doar să urmezi câteva instrucțiuni ușoare pentru ca cheesecake-ul simplu să capete o textură cremoasă fermă și o crustă crocantă de pișcoturi. Pentru ca blatul său să nu fie sfărâmicios se folosește un unt gras care se topește mai întâi și apoi se lasă la răcit la temperatura camerei. De asemenea, după ce ai scos prăjitura cu brânză din cuptor este bine să o lași câteva ore la frigider pentru ca gustul său să fie mai revigorant.

Ingredients

0/11 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/6 Instructions
  • Începe prin a prepara crusta de cheseecake în câțiva pași simpli. Mai întâi fărâmițează Pișcoturile cu ou Boromir cu ajutorul unui robot de bucătărie astfel încât să capete textura fină perfectă.
  • Amestecă bine într-un bol pișcoturile mărunțite, untul topit și zahărul până când obții o compoziție omogenă. Întinde amestecul rezultat într-un vas de tartă. Acoperă vasul și lasă crusta la frigider până când pregătești crema de brânză.
  • Într-un bol mediu mixează crema de brânză, zahărul, făina și pune pe rând ouăle. La final adaugă frișca, esența de vanilie, zeama de lămâie și amestecă până când compoziția s-a omogenizat. Dacă vrei să obții o textură mai aerată, poți folosi mixerul doar pentru a mixa ouăle și zaharul pe care să le amesteci mai apoi cu restul ingredientelor cu ajutorul unei spatule sau linguri.
  • Urmează să scoți din frigider crusta de pișcoturi și să adaugi crema de brânză pe care o nivelezi cu o spatulă.
  • Pune cheesecake-ul în cuptorul preîncălzit și lasă-l pentru 15 minute la 250 grade C.
  • După ce l-ai scos din cuptor, lasă-l la răcit timp de 30 de minute și poți adăuga mai apoi zmeură sau afine proaspete. Poți decora prăjitura cremoasă și cu alte fructe proaspete în funcție de preferințe, iar dacă vrei ca rezultatul să fie și mai spectaculos, folosește o dulceață de zmeură sau un topping de ciocolată neagră sau caramel. Pentru un decor fresh poți pune și câteva frunzulițe de mentă. Înainte de a servi desertul lasă-l la frigider pentru câteva ore astfel încât să te răcorească complet cu gustul sau, iar aromele să se întrepătrundă armonios. Poftă bună! Te așteptăm cu drag pe boromirmarket.ro, magazinul în care găsești bunătăți cu care să prepari cele mai gustoase deserturi și mâncăruri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *