Cozonac Cream Cup

Yields: 6 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins

Hei iubitorule de cozonac, simti nevoia sa te relaxezi in mijlocul naturii la un picnic alaturi de cativa prieteni sau familie? Imagineaza-ti un escape in natura, intr- o zi calduroasa de toamna, departe de agomeratia si nebunia din oras, unde sunetul pasarelelor te incanta cu ciripitul lor iar tot ce  mai ai nevoie este de ceva racoros si gustos.

Iti prezentam o reteta delicioasa si foarte simplu de facut, din care ies 6 portii generoase ce le poti savura cu cei dragi si anume Cozonac Cream Cup.


Comanda online!
Comanda online!
comanda online!

Ingredients

0/14 Ingredients
Adjust Servings
    Ingrediente principale
  • Informatii nutritionale medii / 100g produs

Instructions

0/6 Instructions
  • Prepararea cremei: In vasul unui robot de bucatarie adauga smantana dulce si mixeaza la viteza mica, la scurt timp creste viteza pana cand se formeaza frisca.
  • In alt vas mixeaza la viteza mica, crema mascarpone cu zaharul si esenta de vanilie.Dupa ce zaharul s-a topit, poti amesteca crema mascarpone cu frisca.
  • Taie in sferturi capsunile si amesteca o mana plina de sferturi cu dulceata de fructe de padure.
  • Intr-un bol transparent adanc, aseaza primul strat de crema, dupa care adauga bucatelele de cozonac Boromir cu crema lapte sau cozonacul ales de tine. Peste pufoasele bucatele de cozonac adauga mixul de dulceata de fructe de padure cu capsuni,dupa care presara un sfert din capsunile taiate.
  • Mai adauga inca un strat de crema ,bucatele de cozonac ,mix de dulceata si fructe peste care mai adauga restul cremei si bucatele ramase de capsuni.
  • Si gata Cozonacul Cream Cup. Poti sa il mananci pe loc sau poti sa il lasi la frigider timp de 2 ore, iar pentru un aspect fresh poti pune 2-3 frunzulite de menta proaspata si la alegere cateva migdale zdrobite pentru o textura crunchy. Un mic sfat: crema mascarpone trebuie sa fie pastrata la frigider pana cand incepi sa prepari crema, pentru un gust fresh si delicios al desertului.

Notes

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *