Cozonac cu mere caramelizate

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins

Astazi  iti prezentam varianta noastra de tort de mere cu pufosul Cozonac Boromir cu crema de nuci si cacao. Cu doar cateva ingrediente si foarte putina indemanare, te poti bucura de un tort de mere reinventat dar foarte gustos.

Comanda online!

Ingredients

0/9 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/6 Instructions
  • Curata merele de coaja si taie-le in sferturi.
  • Pune tava pe foc si topeste 100g de zahar. Intinde caramelul atat pe fund cat si pe peretii tavii.
  • Amesteca 30 g de zahar cu ouale, laptele, esenta de vanilie si scortisoara, pana la omogenizare.
  • Pune in tava, peste zaharul caramelizat, merele taiate sferturi, bucatelele de cozonac, compozitia de lapte si oua. Dupa care, pune preparatul la cuptor timp de 40 de minute, la 180 de grade.
  • Mixeaza smantana dulce pana cand devine frisca. Pastreaza smantana dulce la frigider inainte sa o mixezi.
  • Dupa ce cozonacul cu mere caramelizate s-a racit, savureaza-l cu frisca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *