
Difficulty: Easy
Ingredients
Instructions
- Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade C. Taie feliile de Franzelă albă în cuburi cât mai egale, cu latura de 2 cm. Le poți face și mai mici sau mai mari în funcție de cum preferi să le servești. Totuși, pentru supele cremă ar fi mai bine să folosești cubulețe de pâine mai mici.
- Pune cubulețele din Franzela Boromir pe o tavă tapetată cu hârtie și lasă-le la copt timp de 2 minute. După ce le-ai scos, lasă-le la răcit. Odată ce s-au răcit, le poți pune într-un bol mare.
- Într-un bol mai mic amestecă uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul zdrobit, oregano și busuiocul. După ce ai obținut un amestec omogen, îl poți folosi pentru a stropi crutoanele având grijă să îl răspândești cât mai uniform pe suprafața cubulețelor de pâine.
- Pune crutoanele în cuptor din nou și lasă-le să se rumenească până când capătă o crustă aurie, ușor maronie. În 15 minute ar trebui să fie gata. Din când în când poți deschide cuptorul să amesteci cu o lingură de lemn ca să te asiguri că se coc uniform. După ce le-ai scos, pune-le într-un bol mare cu fulgi chili și amestecă. De asemenea, te sfătuim să presari și puțin parmezan peste cubulețele de pâine pentru un plus de gust. Le poți servi imediat sau le poți pune într-un borcan sau o caserolă bine închisă în care ar trebui să se păstreze pentru mai multe zile. Poftă bună!