Echipa Boromir a câștigat Cupa Flux Arena 2022

echipa Boromir

Echipa FC Boromir Râmnicu-Vâlcea ne-a făcut mândri și de această dată, când a câștigat la finalul săptămânii trecute competiția Cupa Flux Arena la minifotbal. Cea de-a patra ediție a competiției s-a desfășurat în Craiova, unde s-au prezentat cele mai bune 20 de echipe la acest nivel. Pe lângă echipa vâlceană Boromir, printre echipele de top care au participat s-au numărat AEK Oradea, campioană națională și vicecampioană europeană, și Chedra Tax Ploiești, vicecampioana României.

După meciurile tensionate din semifinale și finală, Robert Pîrvu a marcat golurile decisive pentru echipa Boromir. În finală, echipa noastră a concurat cu Reggio Liriada Brașov pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Astfel că turneele de vară de la Campionatul Național s-ar putea desfășura anul acesta la Arenele Traian din Râmnicu Vâlcea.

Echipa Boromir a fost înființată în 2012 din dorința noastră de a sprijini atât stilul de viață activ, cât și activitățile sportive din regiunea locală. De-a lungul anilor, aceasta a câștigat trofee valoroase în cadrul competițiilor naționale. Câștigătoarea Cupei României a ajuns să reprezinte țara noastră și peste hotare, în turnee precum EMF Champions League și EMF Eurocup. Suntem mândri atât de performanța jucătorilor, cât și de faptul că pun mult suflet, pasiune și energie în fiecare meci ca să-și croiască drumul spre victorie. Nu putem decât să le urăm multă baftă în continuare!

echipa de fotbal Boromir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *