Cuisine: Internațional
Cooking Method: Prajit
Yields:
4 Servings
Difficulty: Easy
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Pentru început pune fulgii de porumb mărunțiți pe o farfurie mare și plată. Poți folosi pentru french toast și orez expandat în locul lor pentru a obține o crustă crispy.
- Într-un vas încăpător amestecă bine ouăle, laptele, scorțișoara, esența de vanilie, sarea, zahărul și făina Boromir. Gustul intens al scorțișoarei completează perfect aromele Cozonacului Casa Boromir cu nuci, stafide și portocale. Pentru un plus de savoare poți adăuga și puțină nucșoară.
- Taie 8 felii groase de Cozonac Casa Boromir, după care le poți înmuia în amestecul de ouă și lapte pe ambele părți, având grijă să se îmbibe uniform. Mai apoi le poți da ușor prin fulgii de porumb ca sa obții un french toast crunchy
- După ce ai încins o tigaie mare la foc mediu și ai uns-o cu puțin unt, prăjește feliile de cozonac pe-o parte și pe alta până când capătă o crustă aurie. În câteva minute bunătățile tale crispy sunt gata de servit cu un sos de fructe de pădure sau un alt topping pe placul tău. Completată de Crema tartinabilă Alunetta cu cacao și alune de pădure, rețeta de french toast devine și mai savuroasă. Iar vara poți combina aceste delicii cu înghețata preferată sau cu crema de mascarpone și fructe proaspete din plin. Poftă bună!