
Yields:
2 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 5 Mins
Cook Time:
30 Mins
Total Time:
35 Mins
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Amestecă într-o oală laptele, apa, sarea, esența de vanilie, zahărul și untul, și lasă compoziția la fiert la foc mediu. Amestecă din când în când pentru a nu se prinde amestecul de pereții oalei.
- După ce a fiert, poți pune Grișul Boromir în ploaie, având grijă să amesteci încontinuu astfel încât să nu se formeze cocoloașe.
- Lasă grișul la făcut la foc mediu până când începe să fiarbă. Ar trebui să dureze aproximativ 2 minute. Mai apoi poți da focul mai încet, continuând să gătești grișul cu lapte până când se îngroașă. În aproape 20 de minute desertul tău va fi gata de servit. Noi am pus deasupra zmeură congelată pentru un gust fresh însă poți prepara și un sos de ciocolată într-o altă oală la foc mic sau îl poți completa cu dulceață de fructe dulci-acrișoare. Poftă bună!