Category: Feluri principale, Prânz&Cină
Cuisine: Internațional

Yields:
1 Serving
Difficulty: Easy
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C, după care poți prepara amestecul pentru stratul de carne. Într-o tigaie medie amestecă cârnații tocați, ceapa, carnea de vită tocată și usturoiul. Gătește amestecul pe foc mediu până când s-a făcut carnea. Mai apoi scurge grăsimea și adaugă sosul de paste, pasta de tomate și mixul italian de ierburi aromatice. Lasă amestecul la gătit pentru 5 minute și după aceea îl poți lua de pe foc.
- Într-un bol mic amestecă 2 căni de mozzarella, ricotta, un sfert de cană de parmezan, pătrunjelul și oul.
- În continuare trebuie să întinzi un strat din amestecul de carne pe o tavă medie ca mărime. Deasupra pune 4 felii de Jimbla cu cartofi Boromir, peste care urmează să întinzi stratul de brânzeturi. Pune iar un strat de carne, unul de felii de pâine și altul de brânzeturi.
- Nu mai trebuie decât să pui lasagna în cuptorul preîncălzit unde o lași timp de 45 de minute la făcut. După ce o scoți presară deasupra mozzarella și parmezanul rămas și mai las-o în cuptor pentru încă 15 minute. Când capătă o textură ușor crocantă și maronie, o poți scoate din cuptor. În curând bucătăria ta se va umple de mirosuri ademenitoare iar lasagna va fi gata de servit! O poți savura oricând ai poftă de ceva gustos, fie că este vorba de prânz, cină sau gustare între mese. Poftă bună!