Prăjitură cu smântână, căpșuni și cozonac pufos

prajitura cu smantana reteta
Difficulty: Easy

Un desert super rapid și delicios pentru o seară romantică? Prăjitura cu smântână, felii de cozonac și fructe fresh este negreșit o alegere minunată. Este atât de ușor să o prepari încât nu ai cum să dai greș ea.

Perfectă atât pentru sărbătoarea iubirii, cât și pentru zilele obișnuite, rețeta de prăjitură cu smântână și Cozonac Însiropat Boromir cu nucă și cireșe te va cuceri pe deplin. Topping-ul de căpșuni proaspete și sosul catifelat de ciocolată este exact ce trebuie pentru a desăvârși decorul și gustul sau.

Prăjitura cu smântână, gata îndată

Cum prepari în câțiva pași simpli prăjitura cu smântână? După ce ai bătut smântâna fermentată, trebuie să așezi într-un bol mare transparent feliile de cozonac și să întinzi deasupra smântâna cremoasă. Nu îți mai rămâne decât să decorezi desertul cu fructe proaspete sau alte topping-uri pe placul tău.

Sosurile de ciocolată, caramel, fructe sau vanilie îi pot conferi un aspect deosebit, așa că îți recomandăm să folosești unul pe placul tău. Pentru a crea un contrast plăcut de texturi, poți completa prăjitura cu nuci caramelizate, fulgi de migdale sau alune de pădure.

Prăjituri cremoase cu gustoșii Cozonaci Boromir

Cozonacul Însiropat Boromir este numai bun de integrat în rețeta de prăjitură cu smântână. Are un miez pufos, îmbogățit de siropul de vanilie naturală și umplut cu o cremă bogată de nucă și cireșe. Gustul său se combină perfect cu textura fină și aroma ușor acrișoară de smântână. Prospețimea căpșunilor vine în completarea desertului tău.

Dacă îți plac deserturile reinventate într-un mod aparte, aruncă o privire pe blog la rețeta noastră de gofre pufoase din cozonac cu înghețată de zmeură. În prepararea Cozonacilor Însiropați folosim ingrediente de cea mai bună calitate, atent selecționate pentru a-ți oferi o experiență autentică a gustului. Pe boromirmarket.ro găsești nenumărate sortimente de cozonaci pentru toate gusturile, de la cei cu umpluturi tradiționale, până la cei cu arome inedite.

prajitura cu smantana fermentata

Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Pentru început bate smântâna până când devine cremoasă și fină. Poți adaugă și esență de vanilie dacă vrei să iasă mai aromată sau miere dacă vrei să o îndulcești.
  • Taie în felii Cozonacul Însiropat Boromir, apoi așază-le într-un bol mare. Te sfătuim să folosești un vas transparent pentru ca straturile să creeze un contrast frumos de culori și texturi. Pentru rețeta noastră poți folosi și alte sortimente de cozonac din Colecțiile Boromir în funcție de preferințe.
  • Pune smântâna cremoasă peste feliile de cozonac și întinde-o uniform. Pentru un plus de savoare și culoare, merge să completezi cu un topping de ciocolată, caramel sau fructe roșii. La final este musai să pui deasupra căpșunile proaspete, cireșe, afine, zmeură sau un mix de fructe pe gustul tău. Ca să capete un gust revigorant, poți lasă puțin prăjitura în frigider înainte de servire. Savurează cu mare poftă desertul tău alături de persoana iubită! Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *