Prăjitura cu zmeură poate fi una din piesele de rezistență ale mesei festive. Întreaga familie va adora combinația dintre crema de zmeură, pandișpanul pufos și ganache-ul de ciocolată.
Așadar, pentru astăzi ți-am pregătit o rețetă delicioasă pe care o prepari îndată cu Foile de Pandișpan cu cacao Boromir. Fie că pregătești prăjitura pentru sărbători, petreceri sau alte ocazii speciale, va fi o surpriză minunată de fiecare dată.
Variante de prăjituri cu zmeură
Este foarte simplu să obții un desert plin de savoare. După ce ai pregătit siropul, umplutura de zmeură și ganache-ul de ciocolata, poți asambla prăjitura. Când pregătești umplutura, poți înlocui zahărul cu sirop de arțar în cazul în care vrei să iasă mai aromată.
Ganache-ul de ciocolată poate fi preparat atât cu smântână pentru frișcă, cât și cu iaurt grecesc. Poți folosi ciocolată albă pentru un gust mai bogat, ciocolata cu lapte pentru o aromă echilibrată sau ciocolată neagră dacă vrei să iasă dulce-amărui.
Prăjitură cu zmeură și Foi de Pandișpan Boromir
Din Foile de Pandișpan cu cacao Boromir obții o bunătate de prăjitură cu zmeură. Aroma delicată de cacao și textura lor pufoasă se combină armonios cu ganache-ul de ciocolată și cu crema de zmeură. În prepararea Foilor de Pandișpan Boromir folosim ingrediente atent selecționate pentru a-ți oferi o experiență autentică a gustului. Pentru rețeta de astăzi poți folosi și foile de pandișpan simple din Colecția Boromir.
Descoperă pe blogul nostru și rețeta de prăjitură răsturnată cu mure. Este numai bun de preparat dacă îți plac deserturile cu fructe. Tot de acolo afli cum pregătești prăjitura cu mascarpone și sos de fructe de pădure. Poți comanda oricând Foile de Pandișpan Boromir de pe boromirmarket.ro, magazinul online în care găsești ingredientele de care ai nevoie.
Ingredients
Instructions
- Pentru început trebuie să amesteci laptele, pudra de cacao și zahărul pentru a obține siropul. După care urmează să însiropezi Foile de Pandișpan Boromir cu cacao.
- Pentru a pregăti crema de zmeură, combină într-o oală zmeura proaspătă cu zahărul. După ce a început să fiarbă amestecă amidonul de pourmb cu apa și apoi pune-l peste cremă împreună cu răzătura și zeama de lămâie. Când vezi că a început să se îngroașe, poți opri focul. Lasă la răcit umplutura de zmeură.
- În continuare pregătește ganache-ul de ciocolată într-o oală mică. Încălzește smântâna pentru frișcă, apoi adaugă bucățelele de ciocolată. În funcție de preferințe poți pune și unt. După ce s-a topit ciocolata și ai amestecat în compoziție, ia oala de pe foc și lasă ganache-ul la răcit la temperatura camerei.
- Ca să asamblezi prăjitura cu zmeură, așază o foaie de pandișpan însiropat pe un platou dreptunghiular sau pe o tavă, apoi întinde un strat de cremă de ciocolată și altul de umplutură de zmeură. Repetă procedura pentru celelalte foi de pandișpan, apoi acoperă prăjitura cu ganache-ul care a rămas. Nu uita să decorezi desertul cu zmeură sau alte fructe de pădure fresh pentru un plus de prospețime. Poftă mare!