
Gustul verii capătă mai multă savoare atunci când te răsfeți cu deserturi răcoroase preparate cu cele mai parfumate fructe ale sezonului călduros, delicioasele căpșuni. Aromele fructelor pot fi integrate în nenumărate rețete cu căpșuni care te invită să te bucuri și mai mult de frumusețea acestui anotimp însorit.
Deserturile cu căpșuni cu care vrem să te inspirăm astăzi, reușesc să surprindă într-un mod încântător prospețimea acestor fructe prin combinațiile irezistibile de ingrediente. Aceste deserturi de vară nu te vor încânta doar cu armonia gusturilor, ci și cu faptul că se prepară repede astfel încât să nu fii nevoit să petreci mult timp în bucătărie.
Rețete cu căpșuni delicioase alături de Boromir
Nimic nu-i mai plăcut vara decât un desert cu căpșuni răcoritor care se face și rapid. Este alegerea perfectă pentru acest sezon călduros întrucât te va revigora complet cu gustul și cu parfumul proaspăt al fructelor. Pentru ca gustul său să fie desăvârșit și să se transforme într-un adevărat vis pentru orice gurmand, este esențial să folosești în prepararea sa ingrediente de cea mai bună calitate.
Boromir îți vine în ajutor cu produse special create pentru a-ți oferi cât mai multe bucurii dulci și clipe savuroase pe care să le împărtășești cu cei dragi. Rapide și apetisante, rețetele cu căpșuni pe care ți le-am pregătit au la bază ingrediente atent selecționate, precum Făina Superioară Boromir pe care să o folosești pentru un pufos pandișpan cu căpșuni, Cozonacul Boromir cu stafide, perfect pentru niște frigănele dulci și crocante cu bucățele de căpșuni, și Pișcoturile Boromir, numai bune de integrat într-un desert cu ciocolată și căpșuni. Le găsești pe toate într-un singur loc, boromirmarket.ro, magazinul de unde poți comanda online și multe alte bunătăți.
Prăjituri cu căpșuni: Pandișpan pufos cu căpșuni
Unul dintre cele mai apreciate deserturi de vară este pandișpanul cu căpșuni, o minunăție de prăjitură care adună savorile verii într-o combinație simplă, dar fermecătoare de fructe proaspete și pandișpan pufos și vanilat. Este o prăjitură care se face după o rețetă de căpșuni rapidă, numai bună de preparat atunci când vrei să îți îndulcești momentele de tihnă cu un deliciu răcoros.
Pentru a prepara un gustos pandișpan ai nevoie în primul rând de Făina Superioară Boromir, o faină albă din grâu fină și mătăsoasă, de nelipsit dacă vrei să obții un blat foarte pufos. Mai ai nevoie și de ouă, zahăr, unt topit, un vârf de sare, esență de vanilie și coajă rasă de la o lămâie.
După ce separi gălbenușurile de albușuri, bați bine gălbenușurile cu untul topit. Albușurile se mixează cu sarea și cu zahărul până când obții o spumă tare și lucioasă. Se adaugă treptat amestecul de gălbenușuri peste compoziția de albușuri și se încorporează ușor cu ajutorul unei spatule până când se omogenizează compoziția. Urmează să adaugi coaja de lămâie și esența de vanilie și mai apoi Făina fină Boromir cernută, pe care o amesteci cu paleta de jos în sus. La final, pune aluatul în tavă și presară căpșunile. Lasă tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentru 35-40 de minute.
Deserturi cu căpșuni: frigănele din cozonac
Rețeta noastră reinterpretată de frigănele dulci din Cozonacul Boromir cu stafide nu ar fi completă fără gustul minunat al căpșunilor. Un desert cu fructe foarte aromat, frigănelele cu cozonac și căpșuni este răsfățul verii care te va cuceri imediat. Cu o crustă crocantă și o cremă delicioasă de nucă și ciocolată în interiorul pufos, feliile de cozonac prăjite sunt completate perfect de aroma revigorantă a căpșunilor proaspete. Urmând pașii simpli din această rețetă cu căpșuni, vei obține cele mai savuroase frigănele.
Pentru început trebuie să faci un amestec de ouă, lapte, vanilie și scorțișoară în care vei înmuia feliile de cozonac. Mai apoi trebuie doar să prăjești aceste felii de Cozonac Casa Boromir în tigaia încinsă și unsă cu unt, și să presari la final bucățele de căpșuni dulci, ușor acrișoare. Adaugă si puțină miere si desertul cu căpșuni este gata!
Rețetă cu căpșuni: Ciocolată cu pișcoturi și căpșuni
Desertul de ciocolată topită cu pișcoturi și căpșuni este preparatul ideal de savurat în weekend când vrei să te bucuri de clipe dulci dar și de atmosfera relaxantă în compania prietenilor. Dacă pregătești și un bufet cu ciocolată în care vei include acest desert, cu siguranță îți vei uimi invitații și le vei oferi o experiență inedită, indiferent de tipurile de ciocolată pe care le vei alege pentru a prepara dulciurile.
Această rețetă cu căpșuni are la bază Pișcoturile Boromir cu ou, ciocolata fină și căpșunile. Cu aroma lor delicată, Pișcoturile Boromir îți transformă desertul într-un adevărat deliciu. Tot ce trebuie sa faci este să alegi ciocolata ta preferată, să o topești si să înmoi câte o jumătate de căpșună si un pișcot în ciocolată. Poți să le servești pe loc, pentru un gust cremos, sau poți să aștepți să se întărească ciocolata.