Baghetă la cuptor cu usturoi și unt

bagheta la cuptor
Difficulty: Easy

Oare ce altă gustare rapidă merge mai bine decât o baghetă crunchy cu usturoi și unt? Frumos rumenită în cuptor și foarte gustoasă, această bunătate îmbină perfect simplitatea cu savoarea.

Așadar, astăzi vrem să te inspirăm cu rețeta de toast cu usturoi din Bagheta țărănească Boromir coaptă pe vatră. Pe cât de delicioasă este, pe atât de rapid se face. O poți împărți cu cei dragi la micul dejun sau în pauzele dintre mese. Totuși, este o alegere minunată și pentru serile de relaxare petrecute la serialul preferat cu prietenii sau familia.

Bagheta la cuptor, gata îndată

Pe noi ne-a cucerit complet cu bogăția de texturi și arome, dar și cu faptul că, fără prea mult efort, obținem ceva tare bun la gust. Tot ce trebuie să faci este să amesteci usturoiul copt cu unt și pătrunjel, iar la final întinzi topping-ul pe bagheta tăiată pe lungime și o lași să se rumenească în cuptor.

Este mai simplu decât te așteptai, nu-i așa? Mic truc: înainte de a pune bagheta în cuptor, presară deasupra și parmezan, cașcaval sau un mix de brânzeturi pe placul tău. Topping-ul de brânzeturi topite va crea un contrast plăcut cu textura baghetei.

Bagheta țărănească Boromir, o bunătate de pâine

Din Bagheta țărănească Boromir coaptă pe vatră prepari gustarea perfectă pentru momentul tău de răsfăț. Odată scoasă din cuptor, gustul și textura sa crocantă se îmbină armonios cu topping-ul de unt, usturoi și parmezan topit. În prepararea Baghetei țărănești Boromir folosim ingrediente simple, atent selecționate pentru ca tu să te bucuri din plin de gustul autentic al pâinii rustice.

Poți încerca și alte rețete savuroase de pe blogul nostru pentru a-i surprinde pe cei dragi cu gusturi alese. Acolo ți-am pregătit rețete de salată de vinete în stil românesc și oriental, pe care le poți servi alături de Bagheta țărănească Boromir sau alte sortimente pe placul tău.

Descoperă pe boromirmarket.ro nenumărate tipuri de pâine pentru fiecare gust. De la franzelele preparate cu maia, chiflele cu miez pufos, pâinile coapte la tavă, până la jimblele cu semințe sau cartofi, ai de unde alege sortimentul preferat!

 

Ingredients

Instructions

0/4 Instructions
  • Mai întâi taie capătul unei căpățâni întregi de usturoi, apoi pune-o la rumenit în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie. După cum vei vedea, îți va fi foarte ușor să scoți cățeii de usturoi din căpățână după aceea. Trebuie doar să presezi cu degetele căpățâna coaptă astfel încât să iasă singur usturoiul.
  • În continuare, amestecă cățeii de usturoi cu unt până când obții o compoziție ușor cremoasă. Toacă mărunt pătrunjelul proaspăt și amestecă-l cu untul. Poți folosi și mărar în funcție de preferințe.
  • Taie pe lungime Bagheta Boromir, apoi cresteaz-o cu cuțitul și așază feliile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Întinde straturi generoase de unt și usturoi, urmând să presari la final parmezan ras. Folosește și alte brânzeturi pentru un plus de savoare: cașcaval, mozzarella, brânză cu mucegai sau alte tipuri.
  • Rumenește bagheta în cuptorul preîncălzit până când devine super crunchy și se topesc untul și parmezanul. În funcție de preferințe mai poți presăra pătrunjel fresh înainte de servire. Savurează bagheta caldă la masă cu prietenii și bucură-te alături de Boromir de un gust desăvârșit! Poftă mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *