
Difficulty: Easy
Prep Time: 10 Mins
Cook Time:
25 Mins
Total Time:
35 Mins
Ingredients
Instructions
- Mai întâi bate ouăle într-un bol mare, apoi adaugă Făina Boromir cernută, praful de copt, și amestecă bine.
- Toacă ceapa verde și ardeiul kapia în bucățele mici, după care le poți pune în compoziție. Adaugă cașcavalul ras, uleiul și laptele, apoi amestecă cât mai bine. Pentru un plus de savoare, poți pune și mărar tocat. Nu uita să condimentezi brioșele aperitiv cu sare și piper după gust.
- Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C, apoi umple formele de brioșe cu compoziție. Te sfătuim să folosești o tavă specială pentru muffins sau forme de silicon pe care să le pui pe tavă normală. Deasupra presară și cașcaval ras, Cheddar sau alte brânzeturi. Brânzeturile se vor topi frumos în cuptor și le vor conferi un gust deosebit.
- Rumenește brioșele sărate timp de 20-25 de minute, după care le poți scoate și lăsa la răcit. Sunt aperitivele numai bune de pus pe masa festivă, dar pot fi savurate și în zilele obișnuite. Servește-le calde sau reci împreună cu cei dragi alături de un sos tzatziki sau salata preferată! Poftă bună!