Brioșe aperitiv cu cașcaval și ceapă verde

briose aperitiv reteta
Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 25 Mins Total Time: 35 Mins

Brioșele aperitiv reunesc într-un mod delicios aromele bogate cu textura pufoasă și moale. Aceste muffins sărate sunt numai bune de servit când ai poftă de o gustare rapidă și hrănitoare. Așadar astăzi te invităm să te lași inspirat de rețeta noastră de brioșe cu cașcaval și ceapă verde, pe care o prepari rapid cu Făina albă superioară Boromir.

Fie că le savurezi în pauze la muncă, școală sau în serile de relaxare, miezul lor foarte aromat te va cuceri complet. Micile delicii se potrivesc foarte bine și pe platourile festive cu aperitive sau la micul dejun acompaniate de o salată sau un sos pe gustul tău.

Brioșele aperitiv, surprinzător de versatile

Pornind de la rețeta de brioșe aperitiv, poți face fel și fel de combinații de arome. Printre brânzeturile pe care le poți folosi se numără și telemeaua, mozzarella, feta, brânza de burduf sau Emmentaler. Dacă vrei ca gustul lor să fie light, le poți completa cu diferite legume: dovlecei, morcovi, mazăre, ardei gras sau ceapă.

Poți adăuga și ciuperci pentru mai multă savoare. Astfel te vei bucura de niște muffins vegetariene pe cât de apetisante, pe atât de sățioase. Desigur că brioșele aperitiv pot fi preparate și cu piept de pui, șuncă, cârnăciori sau bacon. Ca să iasă foarte aromate poți folosi usturoi, pătrunjel sau mărar.

Muffins aperitiv gata în doar câțiva pași

Brioșele sărate se prepară fără prea mult efort, un motiv în plus pentru care le îndrăgim. După ce bați ouăle și le amesteci cu Făina Boromir, adaugi legumele tăiate mărunt, cașcavalul ras, uleiul și laptele.

Apoi nu mai trebuie decât să umpli formele de muffins cu compoziție și să lași brioșele aperitiv la rumenit timp de mai puțin de o jumătate de oră în cuptor. La sfârșit le poți servi alături de iaurt grecesc, roșii cherry sau o salată de crudități. Răsfățul va fi minunat! Chiar și cei mici le vor adora, așa că nu ezita să le pregătești un pachețel cu muffins sărate.

Aperitive și gustări inedite cu Boromir

Făina albă de grâu Boromir le conferă brioșelor o savoare unică. Din cuptorul tău vor ieși niște muffins moi, pufoase și bogate în arome. În prepararea Făinii Boromir folosim boabe de grâu atent selecționate pentru a-ți pune la dispoziție o făină de calitate superioară.

De pe blogul Boromir afli și cum obții ușor un chec aperitiv cu măsline, șuncă și mozzarella, o altă bunătate de care nu te mai saturi. Dacă vrei să prepari și brioșe dulci, pe blog ți-am pregătit rețete de brioșe cu ciocolată, afine, unt de arahide sau banane.

Comandă oricând Făina albă superioară Boromir din magazinul nostru online, boromirmarket.ro! Acolo te așteaptă multe alte ingrediente ce desăvârșesc mâncărurile tale. Găsești în Colecția Boromir și Pișcoturile Pupici cu Sclipici cu arahide sau ciocolată, Bomboanele Boromir învelite în ciocolată belgiană fină, plus alte delicii ideale de împărțit cu oamenii dragi în zilele speciale.

Ingredients

Instructions

0/4 Instructions
  • Mai întâi bate ouăle într-un bol mare, apoi adaugă Făina Boromir cernută, praful de copt, și amestecă bine.
  • Toacă ceapa verde și ardeiul kapia în bucățele mici, după care le poți pune în compoziție. Adaugă cașcavalul ras, uleiul și laptele, apoi amestecă cât mai bine. Pentru un plus de savoare, poți pune și mărar tocat. Nu uita să condimentezi brioșele aperitiv cu sare și piper după gust.
  • Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C, apoi umple formele de brioșe cu compoziție. Te sfătuim să folosești o tavă specială pentru muffins sau forme de silicon pe care să le pui pe tavă normală. Deasupra presară și cașcaval ras, Cheddar sau alte brânzeturi. Brânzeturile se vor topi frumos în cuptor și le vor conferi un gust deosebit.
  • Rumenește brioșele sărate timp de 20-25 de minute, după care le poți scoate și lăsa la răcit. Sunt aperitivele numai bune de pus pe masa festivă, dar pot fi savurate și în zilele obișnuite. Servește-le calde sau reci împreună cu cei dragi alături de un sos tzatziki sau salata preferată! Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *