Cozonac pufos cu crema mascarpone

Yields: 5 Servings Difficulty: Medium Prep Time: 30 Mins Cook Time: 10 Mins Total Time: 40 Mins

Crunchy, pufos si fresh am descrie noi desertul Cozonac pufos cu crema mascarpone si nuca pralinata. Pe cat e de gustos acest desert pe atat de usor de pregatit este. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine.

Comanda online!

Ingredients

0/7 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/3 Instructions
  • Intr-un bol cu pereti inalti, pune smantana din frigider si mixeaz-o la o treapta de viteza mica pana cand isi schimba consisenta, dupa care incepe sa cresti viteza. Frisca e gata daca intorci bolul cu sus-ul in jos si nu se desprinde de pe bol. Peste frisca adauga crema mascarpone, zaharul si esenta de vanilie. Mixeaza continutul pana cand s-a topit zaharul dupa care adauga coaja de portocale.
  • Pune zahărul la foc mediu într-o cratiță pana cand se topeste si adauga sferturile de nuci. Lasă la răcit nuca pralinată dupa care zdrobeste-le cu un sucitor.
  • Orneaza feliile de cozonac cu crema mascarpone cu ajutorul unei linguri sau al unui posh si presara nuca pralinata. Daca vrei sa te bucuri de Cozonacul Pufos cu mascarpone mai mult timp, pastreaza crema la frigider timp de 2 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *