Budinca de cozonac

Yields: 8 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 15 Mins Cook Time: 45 Mins Total Time: 1 Hr

Acum ai intrat pe Google si ai inceput sa te invarti printre sutele de retete ce-ti fac cu ochiul si te inspira. E o decizie grea, stim si noi… sa multumesti fiecare membu al familiei, fie ca isi doresc deserturi dulci, mai putin dulci sau fresh. In zilele de genul acesta, salvarea poate sta intr-o reteta reinterpretata ce are la baza Cozonacul Casa Boromir cu crema de nuci si cirese.

 

Comanda online!

Ingredients

0/14 Ingredients
Adjust Servings
    Ingrediente
  • Informatii nutritionale medii / 100g produs

Instructions

0/5 Instructions
  • Incepe prin a taia in bucati de mici dimensiuni Cozonacul Boromir, cat de cat egale, pentru a se rumeni uniform.
  • Dupa ce ai terminat, pune laptele la fiert impreuna cu pastaia de vanilie, coaja de lamaie, portocala si lasa-le la foc mic pentru ca laptele sa se aromatizeze.
  • Pasul trei presupune sa bati ouale impreuna cu albusul si galbenusul, alaturi de cele 5 linguri de zahar, pana cand isi dubleaza volumul .
  • Dupa ce laptele s-a racit, il adaugi peste compozitia facuta si continui sa amesteci usor pana ce se omogeniza.
  • Ultimul, dar nu cel din urma, pasul numarul 5: torni totul intr-o forma inalta sau oricare alta forma iti serveste si o pui la cuptor pentru 45-50 minute, pana cand budinca se leaga si se coace armonios. Dupa ce toate aceste etape au fost finalizate cu succes, speram ca bucataria arata impecabil pentru ca asa lucreaza un bucatar priceput :). Tot ce ramane de facut e sa astepti pana cand va fi gata de servire. Dupa ce budinca iese din cuptor, o poti savura alaturi de inghetata, mascarpone ori cu putin zahar pudra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *