Cremă de brânză cu căpșuni pe pâine prăjită

crema de branza cu capsuni si toast

Cremă de brânză, căpșuni proaspete și felii crunchy de pâine prăjită, delicios! Ce să vrei mai mult de la o gustare sănătoasă și simplă? În combinație cu Franzela albă Boromir cu maia naturală, vei îndrăgi și mai mult mixul de gusturi și texturi. Pe lângă faptul că se încadrează în categoria bunătăților healthy, se prepară super rapid și poți adapta rețeta după cum îți place. La final vei găsi mai multe idei despre ce alte combinații de ingrediente poți face pornind de la rețeta de azi Încearcă și rețeta noastră de croissante umplute cu frișcă și căpșuni, o altă gustare minunată pentru micul dejun și nu numai.

Cremă de brânză cu toast din Franzela Boromir

Franzela albă Boromir completează foarte bine textura cremei de brânze și gustul fresh al căpșunilor. În prepararea Pâinilor Boromir folosim ingrediente simple, alese cu grijă pentru ca tu să ai parte de o experiență autentică. Datorită dospirii lente cu maia naturală, Franzela albă Boromir capătă un miez pufos și bogat. Pe boromirmarket.ro găsești o gamă largă de pâini pentru fiecare gust: franzele albe, fără sare, integrale, cu făină de secară sau cu graham.

crema de branza toast reteta

Sfaturi de preparare toast cu cremă de brânză

• Dacă preferi un gust și o textură mai bogată, poți înlocui crema de brânză cu brânză mascarpone.
• Ca să obții un gust mai light, îți recomandăm să înlocuiești crema de brânză cu iaurt grecesc.
• Pentru a capăta o textură mai aerată, poți combina crema de brânză cu frișcă.
• Te sfătuim să mixezi în blender crema de brânză cu căpșunile fresh dacă vrei să îi conferi un plus de aromă.
• Crema de brânză poate fi combinată cu bucățele de căpșuni fresh.
• Pentru un gust mai aromat, pune în crema de brânză esență de vanilie sau esență de migdale.
• În zilele de post, poți înlocui crema de brânză cu cremă vegană sau cu frișcă vegetală.
• În cazul în care ai mai mult timp la dispoziție, poți găti un sos de căpșuni ca topping sau poți rumeni căpșunile în cuptor.
• Pentru rețeta de azi poți face un mix de fructe proaspete. De la afine, zmeură și cireșe, până la banane și mango, poți folosi ce tip de fruct îți place.
• Ce topping-uri se potrivesc bine în această combinație?

-coajă rasă de lămâie sau ciocolată amăruie, rasă
-miere sau sirop de arțar pentru un gust mai dulce
-sos de ciocolată pentru un mix gustos de arome
– mirodenii dulci: scorțișoară sau nucșoară
-pentru un decor simplu: frunzulițe de mentă
-pentru o textură crunchy: fulgi de migdale, nuci, caju, fistic sau alune de pădure.

 

 

Ingredients

Instructions

0/2 Instructions
  • Prăjește în toaster feliile de Franzelă Boromir, apoi întinde un strat generos de cremă de brânză pe fiecare dintre ele.
  • Taie căpșunile în felii, apoi pune-le peste crema de brânză. Pentru un plus de aromă, poți presăra deasupra fulgi de migdale. Dacă vrei să încerci o altă variantă delicioasă de toast, mixează la blender crema de brânză și căpșunile, înainte să o întinzi peste feliile de pâine. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *