Cauți o rețetă rapidă pentru micul dejun? Pregătește în câțiva pași simpli Croissantele Boromir cu cremă de cacao, umplute cu frișcă și căpșuni proaspete. Frișca aerată, miezul pufos al croissantelor și prospețimea fructelor creează un mix delicios de arome și texturi. La finalul rețetei vei găsi mai multe sfaturi și trucuri pentru ca gustul să fie pe placul tău. Pe blogul nostru te așteaptă și o rețetă delicioasă de french toast crispy din felii rumene de cozonac și cereale, un alt deliciu cu care să îți începi ziua.
Croissante Boromir pentru o dimineață perfectă
În prepararea Croissantelor Boromir folosim ouă, lapte, miere, unt și alte ingrediente de calitate, atent selecționate pentru a obține un gust desăvârșit. Datorită dospirii lente cu maia naturală și împăturirii succesive a aluatului, rezultă un miez înfoietat și foarte pufos. Miezul lor se combină minunat cu frișca și căpșunile proaspete. Pentru rețeta de astăzi poți folosi atât Croissantul Boromir cu cremă fină de cacao, cât și alte sortimente în funcție de preferințe. Găsești în Colecția Boromir de pe boromirmarket.ro 7 sortimente de croissante gustoase cu cremă de cacao, ciocolată-rom, aromă de vin spumant, lapte, ciocolată cu alune de pădure, cu umplutură de caise sau căpșuni.
Sfaturi de preparare croissante umplute
- Este esențial să urmezi instrucțiunile de pe ambalajul smântânii dulci naturale pentru ca frișca să se facă. Te sfătuim să o lași în frigider timp de cel puțin 24 de ore înainte de a te apuca de gătit. De asemenea, poți lăsa paletele mixerului în congelator înainte să mixezi smântâna dulce.
- Dacă vrei să obții un gust mai bogat și o textură cremoasă, combină frișca cu brânză mascarpone, ricotta sau cu cremă de brânză în funcție de preferințe.
- Poți folosi și alte fructe pe placul tău: fructe de pădure, cireșe, vișine pentru un gust dulce-acrișor, mango pentru o aromă exotică, banane sau nectarine.
- Pentru iubitorii de ciocolată, poți folosi un topping de sos de ciocolată amăruie după ce ai umplut croissantele cu frișcă și căpșuni.
Ingredients
Instructions
- Mixează într-un bol smântâna dulce naturală, foarte rece, împreună cu zahărul pudră și esența de vanilie până când obții o frișcă aerată. Pentru ca frișcă să se facă, este esențial să lași smântâna dulce în frigider timp de cel puțin 24 ore înainte de preparare. Dacă vrei să obții un gust mai bogat, poți combina frișca cu brânză mascarpone. Transferă frișca într-o pungă poș cu dui.
- Taie căpșunile în jumătate, apoi taie Croissantele Boromir pe lungime, în jumătate. Întinde câteva lingurițe de gem de căpșuni pe 4 dintre jumătățile de croissant.
- Completează croissantele cu frișcă și presară deasupra ei jumătățile de căpșuni. Poți adăuga câte căpșuni vrei. Pudrează croissantele cu zahăr pudră folosind o sită mică. Poftă bună!