French toast cu cremă de brânză și cireșe

french toast cu crema
Difficulty: Easy

Alături de french toast-ul cu cremă de brânză și cireșe, poți spune că micul de dejun nu a fost niciodată mai gustos. Crusta crocantă, umplutura de brânză și sosul de cireșe se combină într-un gust minunat.

Rețeta noastră de french toast din Cozonacul Casa Boromir cu nucă și cireșe este ideală atât pentru diminețile târzii, cât și pentru alte ocazii. Fie că îl servești ca brunch, gustare dulce între mese sau desert, va fi pe placul tău.

Friganele cub, umplute cu cremă

Cum ne plac mult cireșele dulci-acrișoare, trebuia să le includem în rețetă. De asemenea, poți folosi pentru rețetă fructe de pădure, afine, căpșuni sau orice alt tip de fructe vrei. Modul de preparare va fi la fel: crema de brânză se amestecă cu gemul de fructe, după care pregătești la foc mic sosul.

Pe lângă sosul de cireșe, poți completa french toast-ul cu sos de ciocolată, caramel sau vanilie. Rezultatul va fi oricum irezistibil. Crema de brânză merge înlocuită și cu mascarpone dacă vrei să obții un gust și o textură mai bogată. Vrei să iasă mai pufoasă? Atunci nu trebuie decât să o combini cu frișcă.

French toast inedit din Cozonacul Casa Boromir

Este foarte simplu să obții o bunătate de french toast din Cozonacul Casa Boromir. Miezul său pufos, crema de cireșe, nucile și crusta rumenă completează perfect crema de brânză și prospețimea cireșelor. Descoperă pe Blogul Boromir și alte rețete reinventate: frigănele glazurate cu caramel sau french toast la cuptor cu migdale și portocale.

Cozonacii Casa Boromir au fost special concepuți pentru a te surprinde cu umpluturile bogate. Maiaua naturală și celelalte ingrediente atent selecționate le conferă acel gust autentic și textura pufoasă, de care nu te mai saturi. Alege de pe boromirmarket.ro sortimentul preferat și bucură-te alături de cei dragi de o experiență deosebită.

french toast cu cremă de brânză

Ingredients

Instructions

0/5 Instructions
  • Mai întâi îndepărtează coaja Cozonacului Boromir, apoi taie-l în două cuburi mari. Din cozonacul rămas poți pregăti un parfait cu crema și fructe. În mijlocul fiecărui cub trebuie să faci o gaură pe care o vei umple mai târziu cu crema de brânză.
  • Mixează într-un bol crema de brânză, dulceața de cireșe, zahărul pudră și esența de vanilie. Crema obținută trebuie să fie foarte fină. Transfer-o apoi într-o pungă cu poș și las-o în frigider cât timp prepari frigănelele.
  • Amestecă ouăle, laptele și esența de vanilie într-o bol, apoi dă cuburile de cozonac prin compoziție astfel încât să le acopere uniform. Rumenește frigănelele pe fiecare parte până când devin ușor maronii și crocante la exterior. Le poți prăji cu puțin unt pentru un plus de aromă. Pudrează-le imediat cu zahăr pudră și lasă-le deoparte.
  • Pregătește sosul de cireșe astfel: într-o oală amestecă cireșele, apa și zahărul, după care urmează să fierbi compoziția la foc mic timp de 5 minute. Dacă preferi și alte fructe, poți face un mix după cum îți place. Cireșele pot fi congelate sau proaspete în funcție de ce ai la îndemână.
  • Umple frigănelele cu cremă de cireșe și brânză, apoi pune deasupra topping-ul de cireșe. Pentru a obține un decor de efect, completează cu frișcă și ciocolată topită. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *