French toast din Croissante Boromir

Yields: 2 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 25 Mins

Cel mai bun mod de a începe ziua este cu un delicios french toast din croissant și cu o cafea bună. Pe cât de inedită este rețeta, pe atât de ușor este să obții un gust minunat. Din Croissantele Boromir cu cremă de vin spumant, prepari îndată french toast-ul perfect de savurat dimineața sau oricând ai poftă de o gustare dulce. Nouă ne place mult și pentru că se potrivește foarte bine cu nenumărate topping-uri, de la frișcă, cremă de brânză și sirop de arțar, până la fructe fresh și nuci crunchy. Descoperă pe blogul nostru și rețeta de french toast crispy din cozonac pentru micul dejun.

french toast croissante

Rețetă french toast din Croissantele Boromir

Ai fi crezut că din Croissantele Boromir obții un french toast atât de bun? Croissantele rumenite în unt se îmbină armonios cu crema de brânză, siropul de arțar și fructele de pădure. În prepararea Croissantelor Boromir folosim ou, lapte, miere, unt și alte ingrediente de calitate pentru ca tu să ai parte de o experiență autentică a gustului. Datorită dospirii lente cu maia naturală și ingredientelor atent selecționate, miezul lor înfoietat devine foarte pufos și gustos. Pentru rețeta noastră poți folosi și alte sortimente de Croissante Boromir cu cremă de cacao, ciocolată-rom, ciocolată-alune de pădure, vin spumant, cu umplutură de caise sau căpșuni. Comandă-le online de pe boromirmarket.ro, magazinul unde te așteaptă o colecție variată de bunătăți!

friganele din croissante

Sfaturi de servire french toast din croissant

Ce topping-uri poți folosi?

-pentru o textură crunchy: nuci, fulgi de migdale, alune de pădure sau fistic;

-pentru maimultăprospețime: banane, fructe de pădure, căpșuni, mango, cireșe;

-pentru un gust dulce-acrișor: gemuri sau dulceață de fructe;

-pentru un gust bogat și o textură cremoasă: cremă de brânză, brânză ricotta sau brânză mascarpone;

-pentru un gust mai dulce: miere, sirop de arțar sau de agave.

 

Ingredients

0/10 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/3 Instructions
  • Mai întâi, turtește Croissantele Boromir folosind sucitorul, apoi lasă-le deoparte. Poți folosi și alte sortimente pentru această rețetă.
  • Combină într-un bol laptele integral, zahărul, esența de vanilie și ouăle. În funcție de preferințe, poți adăuga scorțișoară sau nucșoară în amestecul de lapte și ouă. Înmoaie croissantele în amestecul de mai sus. Le poți scurge apoi de excesul de lichid.
  • Topește untul într-o tigaie mare, anti aderentă, apoi rumenește croissantele până când capătă o culoare aurie, ușor maronie. Scoate-le pe un platou, apoi pudrează-le cu zahăr pudră sau servește-le cu un topping de miere și fructe proaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *