Difficulty: Easy
Ingredients
Instructions
- Pentru început prepară frișca mixând într-un bol smântâna dulce până când capătă o textură fermă. Mai apoi, mixează crema de mascarpone cu zahărul vanilat. Amestecă cu grijă frișca cu crema de mascarpone astfel încât să nu se taie. Poți adăuga și trei-patru picături de esență de vanilie pentru un plus de gust.
- Urmează să amesteci în alt vas scorțișoara, ouăle și laptele până când se omogenizează compoziția. După ce ai tăiat 6 felii din Cozonacul Collection Boromir, trebuie să le înmoi în amestecul de ouă și lapte. Poți folosi foarte bine și Cozonacul Collection cu cremă de nucă și ciocolată pentru rețeta de french toast dulce. Gustul intens de ciocolată se potrivește de minune cu aroma scorțișoarei și crema de mascarpone.
- După ce ai încins tigaia și ai uns-o cu unt, prăjește fiecare felie de cozonac pufos pe-o parte și pe alta astfel încât să capete o crustă aurie și crunchy. Lasă-le la răcit la temperatura camerei înainte de a asambla brădulețul de Crăciun din frigănele dulci.
- În continuare, taie 5 felii de cozonac în două, pe diagonală, după care trebuie să le acoperi cu un strat subțire de cremă și să le aranjezi în formă de brad. Pe un platou mare așază baza pomului de Crăciun din bucățele suprapuse de cozonac. La mijloc așază o felie întreagă de cozonac peste care trebuie să pui alte feliuțe mai mici. Completează cu celelalte feliuțe rămase, iar în vârf așază fursecul cu unt în formă de steluță de la Boromir. Acum a venit momentul să-ți lași imaginația să zboare și să presari coacăzele roșii și ciocolată rasă după cum preferi. Redescoperă bucuria sărbătorilor de iarnă alături de Boromir!