Știi rețetele tradiționale de gogoși umplute, nu-i așa? Dacă îți plac mult, s-ar putea să fie pe gustul tău și modul inedit în care am reinterpretat desertul. Crusta din pâine rumenă, ușor crocantă, și umplutura de gem de fructe se îmbină într-o armonie de arome și texturi.
Rețeta noastră de gogoși umplute se prepară rapid și foarte ușor cu Franzela albă Boromir cu maia. Nici nu este nevoie să pregătești aluatul, întrucât vei obține o adevărată bunătate din miezul pufos al pâinii.
Gogoșile umplute, desertul perfect
Cu ce poți umple gogoșile? Cu tot ce vrei. De la cremele de ciocolată, gemurile de fructe, dulceață, budincă de vanilie, până la umpluturile de brânză, frișcă sau mere, sigur vei găsi mai multe combinații de gusturi pe placul tău. E de înțeles că îndrăgim gogoșile umplute atât pentru savoare, cât și pentru versatilitate.
Când ești pe fugă și nu vrei să petreci mult timp în bucătărie, varianta de gogoși preparate din pâine este o alegere minunată. După ce ai făcut sandvișuri din feliile de pâine și le-ai umplut cu gem, trebuie să le sigilezi marginile și să le înmoi într-un amestec de ouă și lapte, după care le dai prin făină și le rumenești bine pe ambele părți.
Gogoși reinventate cu Franzela Boromir
Din Franzela albă Boromir pregătești îndată gogoșile umplute. Sunt gustările cu crustă crunchy și gem dulce-acrișor, pe care este musai să le împarți cu familia. Dacă vrei să încerci și alte rețete reinventate, descoperă pe blog cum poți prepara budinca de mere cu bucățele de cozonac, un desert bogat în arome, perfect pentru clipele de relaxare și distracție.
De pe boromirmarket.ro poți alege diferite sortimente de pâine pentru fiecare gust. În prepararea Pâinilor Boromir folosim ingrediente simple, alese cu mare grijă pentru ca tu să ai parte de o experiență autentică. Fermentația naturală cu maia le conferă acel gust inconfundabil și o textură pufoasă.
Ingredients
Instructions
- Pune în mijlocul feliilor de Pâine Boromir două linguri de gem de căpșuni, apoi completează cu alte felii ca să obții niște sandvișuri. Folosește un borcan cu gură largă pentru a decupa fiecare sandviș. Apoi sigilează bine marginile sandvișurilor ca să nu se desfacă atunci când le vei prăji.
- Combină într-un bol ouăle și laptele cu 2 linguri de zahăr. În continuare, dă sandvișurile prin amestecul de lapte și apoi prin făină. Dacă vrei ca gogoșile umplute să iasă mai aromate, poți adăuga și esență de vanilie.
- Pune uleiul de cocos într-o tigaie adâncă, apoi încălzește-l până se încinge îndeajuns de mult. Rumenește gogoșile în uleiul încins astfel încât să capete o crustă crocantă și o culoare aurie, ușor maronie. După 3 minute întoarce-le pe partea cealaltă și mai lasă-le la făcut încă 3 minute.
- Așază-le pe șervețele absorbante și lasă-le la răcit timp de 2 minute înainte să le pudrezi cu zahăr pudră. Savurează calde gogoșile umplute la masă cu toți cei dragi! Nu uita că le poți servi și cu o smântână potrivit de acrișoară în cazul în care preferi un contrast plăcut de arome. Poftă bună!