Midii pane cu crustă crunchy

midii pane reteta
Difficulty: Easy

Midiile pane sunt un adevărat răsfăț în sezonul estival. Nu vei uita prea curând crusta lor crocantă și interiorul moale, foarte aromat, ce îți aduc gustul mării direct în farfurie.

Nouă ne plac la nebunie fructele de mare, motiv pentru care de data asta vrem să îți facem poftă cu o rețetă perfectă pentru vară și nu numai. Cum prepari ușor midiile la tigaie? Simplu și rapid, iar savoarea lor aparte este conferită fără doar și poate de Făina albă superioară Boromir.

Cu ce servim midiile pane

Midiile pane merg de minune savurate în serile calde când te lungești cu prietenii la un pahar de bere sau vin alb. Ca să te bucuri de un plus de gust, le poți servi cu o porție generoasă de cartofi prăjiți și un sos tartar sau un sos de usturoi și pătrunjel. Desigur că merg foarte bine și alături de un sos picant pe gustul tău.

Fie că folosești midii congelate sau proaspete, gustul lor va ieși nemaipomenit dacă iei în considerare trucurile pe care ți le-am pregătit. Îți recomandăm să folosești bere foarte rece pentru compoziția în care vei pune carnea de midii. Astfel, odată ce le rumenești în tigaie vor căpăta o crustă foarte crispy.

Când vine momentul să le prăjești, trebuie să încălzești foarte bine uleiul pentru ca scoicile să se facă rapid și să nu absoarbă mult ulei. Fiind foarte versatile, midiile poți fi prăjite în tigaie sau gătite într-un sos de roșii sau vin alb.

Midii pane cu crustă din Făina Boromir

Cu Făina albă de grâu Boromir prepari cele mai gustoase midii pane ce promit să îți transforme masa într-un moment de răsfăț. Aroma și textura sa unică le conferă o crustă crocantă, absolut delicioasă. O altă gustare numai bună de împărțit cu cei dragi în zilele călduroase sunt dovleceii pane cu parmezan. Aruncă o privire la rețeta de pe blog și descoperă cum poți obține un gust încântător.

Pentru ca tu să ai la dispoziție o făină de calitate superioară, folosim în prepararea sa boabe de grâu atent selecționate. Oricând îți vine pofta de gătit bunătăți, comandă online Făina Boromir din magazinul nostru, boromirmarket.ro. Găsești la un click distanță multe alte ingrediente și preparate care îți oferă o experiență deosebită.

Ingredients

Instructions

0/4 Instructions
  • Mai întâi pregătește sosul de ardei pentru midiile pane. Mixează într-un robot de bucătărie toate ingredientele pentru sos până când obții o textură fină și consistentă. Atât de simplu este!
  • Într-un bol mediu, amestecă bine berea și Făina Boromir astfel încât să se omogenizeze compoziția. Dacă vrei să iasă mai aromate, poți adăuga și un ou bătut.
  • Urmează să prepari midiile la tigaie. În cazul în care folosești midii congelate, cel mai bine ar fi să folosești prosoape de bucătărie pentru a absorbi zeama rămasă după ce s-au dezghețat. Pune midiile în compoziția de făină și bere, apoi încălzește uleiul în tigaie până ajunge la temperatura de 190 grade C.
  • Prăjește midiile astfel încât să capete o crustă aurie. Ar trebui să îți ia cam 1 – 2 minute. Te sfătuim să nu pui la rumenit toate midiile deodată, ci în două sau trei tranșe. În felul acesta te asiguri că se fac repede fără să absoarbă mult ulei. Pe măsură ce se prăjesc, scoate midiile pane pe șervetele absorbante, apoi asezonează-le cu sare după gust. Gustul lor apetisant te va cuceri cu desăvârșire în special dacă le servești cu sosul de ardei sau cu un dip cremos de iaurt și usturoi alături de toți cei dragi! Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *