
Cu ce gustare te răsfeți azi? Îți spunem noi: cu mini tartele dulci din croissante cu umplutură de caramel și nuci pecan. Delicios! Se prepară super ușor cu Croissantele Boromir cu cremă de cacao, astfel că nu mai este nevoie să pregătești tu aluatul de mini tartă. Sunt ideale de preparat atunci când ai poftă de ceva bun, dar se potrivesc foarte bine și pe platourile festive. Dacă vrei să încerci încă o rețetă reinventată, îți propunem să arunci o privire pe blog și să afli cum prepari rapid bombițele tiramisu din pișcoturi cu gust de cafea și cremă de cacao.
Mini tarte din Croissantele Boromir
Ai fi crezut că din Croissantele Boromir poți găti niște mini tarte dulci, pline de savoare? Gustul lor unic și crema fină de cacao se combină minunat cu umplutura de nuci pecan caramelizate. În prepararea Croissantelor Boromir cu 25% cremă de cacao folosim ingrediente alese cu grijă precum ouă, lapte, miere și unt. După 36 de ore de preparare și de dospire lentă cu maia naturală, din cuptoarele noastre ies croissante gustoase, cu miez înfoietat și plin de cremă. Pentru rețeta de azi poți folosi ce sortiment de Croissant Boromir preferi: cu cremă de cacao, lapte, ciocolată-rom, ciocolată cu alune de pădure, aromă de vin spumant, vanilie, ciocolată cu lapte, prune, vișine, caise sau căpșuni. Le găsești pe toate în magazinul nostru online, boromirmarket.ro, alături de multe alte bunătăți.
Sfaturi de preparare mini tarte dulci
• Poți pregăti și alte umpluturi pentru mini tartele dulci: cremă de vanilie, ciocolată, sosuri de fructe, mere caramelizate și multe altele.
• În locul nucilor, merge să folosești alune de pădure, migdale sau arahide.
• După ce ai pus jumătățile de croissant în formele speciale de cupcakes, te sfătuim să le presezi și să rupi fâșiile de croissant care ies în afara formelor.
• Poți folosi un mix de Croissante Boromir cu diferite umpluturi în funcție de preferințe.
• La final, poți decora mini tartele cu frișcă, înghețată sau alte topping-uri preferate.
Ingredients
Instructions
- Amestecă la foc mic într-o oală mică untul, zahărul brun, siropul de porumb, sarea, esența de vanilie și bourbonul. Încălzește compoziția până când începe să fiarbă, apoi amestecă și las-o la fiert timp de 1 minut. Oprește focul și las-o la răcit timp de 5 minute.
- Adaugă ouăle și bourbonul, apoi amestecă rapid. Adaugă nucile pecan și lasă deoparte umplutura timp de 5 minute, până când se mai îngroașă puțin.
- Preîncălzește cuptorul la 190 grade Celsius, apoi unge cu unt o tavă cu forme de cupcakes . Taie Croissantele Boromir în jumătăți, pe lățime, apoi pune fiecare jumătate într-o formă de cupcake. Presează bine astfel încât să se muleze pe forme și să se formeze un gol în interior. Completează cu umplutura de nuci pecan. Rumenește mini tartele dulci în cuptor timp de aproximativ 25 minute. Scoate-le apoi din formă și lasă-le la răcit înainte de servire. Poftă bună!