Pizza la tigaie cu blat de pâine, o rețetă super rapidă

pizza la tigaie rapida
Difficulty: Easy

Tuturor ne place să savurăm o pizza la tigaie delicioasă, cu topping-uri de tot felul și blat pufos sau subțire și crocant. Probabil că este unul dintre cele mai faimoase preparate italiene de care ne-am îndrăgostit iremediabil.

Cum nu ai mereu timp sau dispoziția necesară ca să prepari varianta clasică și totuși vrei să te bucuri de gustul său, am conceput o rețetă foarte rapidă de pizza cu blat de pâine la tigaie. Pentru a obține în cel mai scurt timp această bunătate cu blat pufos de pâine, ai nevoie de Franzela albă Boromir cu maia.

Pizza la tigaie, ușor de făcut în casă

Pizza la tigaie este întotdeauna o idee bună dacă nu vrei să stai prea mult în bucătărie, fie că o împarți cu întreaga familie sau că te răsfeți singur cu savoarea sa. Nu ai nevoie de cuptor pentru această pizza de casă rapidă, întrucât prepari în tigaie blatul său dintr-un amestec de bucățele pufoase de pâine și ouă. După ce așezi amestecul din pâine într-o tigaie, îți mai rămâne de pus doar topping-ul preferat.

Gust de neuitat: pizza cu blat din pâine Boromir

Preparat cu Franzela albă Boromir, blatul de pizza capătă un gust inedit și o textură pufoasă la interior și ușor crocantă la exterior. Iar topping-ul cu sos de roșii, mozzarella și felii de pepperoni întregește într-un mod minunat această bunătate de pizza la tigaie.

Franzelele Boromir sunt produse în urma unui proces de fermentație naturală cu maia astfel încât să îți ofere o experiență autentică de fiecare dată. Descoperă pe boromirmarket.ro mai multe tipuri de pâine special concepute pentru toată familia. Acolo găsești franzele fără sare, integrale, cu graham, negre sau de secară, dar și chifle pufoase, jimble rustice cu cartofi sau semințe, și pâini țărănești coapte pe vatră. Sunt perfecte de integrat în rețeta de pizza la tigaie!

Este atât de ușor să gătești cu pâinile Boromir adevărate delicii! De la crutoane crocante, chifteluțe, sandvișuri sănătoase, până la lasagna și bruschete, rețetele cu pâine sunt foarte simple și pline de savoare. Încearcă și rețeta noastră de lasagna reinventată din franzelă, un răsfăț de zile mari!

Ingredients

Instructions

0/5 Instructions
  • Într-un bol mediu ca mărime bate ouăle, adăugând mai apoi lingura de apă și sarea. Amestecul de ouă va ajuta aluatul de pizza din pâine să se lege și va conferi un plus de gust blatului.
  • Taie feliile de Franzelă albă Boromir în bucățele mici și amestecă-le după aceea cu compoziția obținută mai sus. În continuare, pune aluatul într-o tigaie și tasează-l cu ajutorul unei linguri până devine plat și rotund. Pentru aluatul de pizza la tigaie poți înlocui foarte ușor pâinea albă cu Franzela integrală Boromir, dacă preferi o pâine mai sățioasă și bogată în fibre.
  • Prepară apoi un sos de roșii cu busuioc, oregano și piper, pe care trebuie să îl întinzi mai apoi peste aluat. Poți pune și fulgi de chili sau ardei iuți tocați mărunt pentru o aromă mai spicy.
  • Urmează să pui mozzarella ruptă în bucățele mici sau cașcaval ras, feliile de pepperoni și câteva măsline tăiate în feliuțe mici. Topping-ul pentru pizza la tigaie poate fi adaptat după cum vrei, astfel că dacă preferi o variantă vegetariană, pune in locul feliilor de pepperoni cu porumb dulce, iar la final adaugă și câteva frunzulițe de busuioc proaspăt. Acoperă cu un capac pizza din pâine și las-o la foc mic timp de 15 minute până când mozzarella s-a topit frumos.
  • Delicioasa pizza cu blat de pâine la tigaie este gata de savurat! Feliaz-o în tigaie cu ajutorul unei spatule din lemn și servește-o caldă cu multă poftă. Cu greu te vei abține să nu o termini odată ce ai gustat din savoarea sa! Merge de minune servită la prânz sau cină. În plus, te poate delecta cu aroma sa inconfundabilă și în serile de film când ai poftă de o gustare rapidă. Alături de Boromir gătești cu spor adevărate bunătăți pe care le vei îndrăgi după prima degustare!

5 comentarii

    1. Bună ziua, noi am încercat doar rețeta de pizza la tigaie. Dar vă putem oferi câteva sfaturi pentru a prepara și pizza la cuptor. Vă recomandăm să respectați în mare parte primii 4 pași așa cum sunt în rețeta inițială, doar că la primul pas în loc să puneți amestecul pentru blat în tigaie, trebuie să-l puneți într-o tavă rotundă. La final va trebui să preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și să puneți tava în cuptorul preîncălzit. Vă sfătuim să lăsați pizza la rumenit timp de 25-30 minute. Spor la gătit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *