Tort cu cafea, o adevărată delicatesă după rețeta Boromir

reteta tort cu cafea
Yields: 8 Servings Difficulty: Easy

Tortul cu cremă fină de cafea este desertul ideal pentru orice ocazie în care vrei să împărtășești clipe dulci și delicioase cu familia și prietenii. Plin de arome minunate care se armonizează perfect, acest deliciu este numai bun de preparat când vrei să îi surprinzi pe cei apropiați cu bucurii savuroase. Pentru astăzi ne-am propus să te inspirăm cu această rețetă de tort cu cafea care îți va încânta simțurile cu aroma delicată a Blatului de tort Boromir completată de crema catifelată de cafea.

 Desertul perfect cu blatul de tort Boromir

Un desert îndrăgit în special de cei care abia așteaptă să vină dimineața pentru a-și putea savura cu plăcere cafeaua, acest tort de cafea este preparatul de nelipsit atunci când vrei să organizezi o petrecere sau să îți inviți prietenii pentru a vă putea bucura împreună de discuții relaxante și de bunătați dulci pline de arome bogate. Combinația ispititoare dintre gustul cremei de cafea și textura pufoasă a blatului de tort, va răspandi numai zâmbete și va da mai multă savoare întâlnirilor cu cei dragi. Blatul de tort de la Boromir are o textură moale, aerată care transformă tortul de cafea într-un desert lejer, ușor de savurat.

Pentru zilele în care vrei să prepari și alte deserturi, îți punem la dispoziție în magazinul nostru online boromirmarket.ro produse de cea mai bună calitate, de nelipsit pentru orice rețetă de tort sau prăjitură bună. Acolo găsești foile de pandișpan numai bune de folosit pentru prăjitura cu lămâie, dar și pișcoturile cu ou ce dau un gust minunat prăjiturii de tiramisu. Dacă preferi ca tortul pe care îl prepari să aibă o aromă delicată de cacao, poți comanda online Blatul de tort Boromir cu cacao. Iar dacă nu ai nici timp, nici energie pentru a prepara torturi sau prăjituri, poți alege oricând din deliciile noastre care te vor cuceri de la prima îmbucătură! Prăjiturile cu căpșuni sau pere, prăjiturile Amandina sau Albă ca Zăpada, te așteaptă alături de o colecție mare de cozonaci pufoși, de checuri, și alte dulciuri.

Rețetă tort cu cafea, simplă și gustoasă

Pufosul Blat de tort Boromir te scutește de un efort în plus, întrucât nu mai trebuie să pregătești și să coci tu blatul pentru a obține un tort cu cafea cremos, absolut delicios. Tot ce trebuie să faci este să prepari o cremă fină de cafea pe care să o întinzi mai apoi intre straturile de blat și, bineînțeles, pe suprafața tortului. Pentru rețeta noastră de cremă de cafea trebuie să folosești smântâna dulce, însă în locul acesteia poți folosi și un amestec cremos de unt și lapte la care să adaugi în cele din urmă cafeaua.

Ingredients

0/6 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Pune într-un vas rece zahărul tos, zahărul vanilat, cacao și lingurițele de mocha. Te sfătuim să adaugi și puțină esență de vanilie dacă vrei ca crema pentru tortul cu cafea fie mai vanilată și să aibă un gust mai intens.
  • În continuare, pune smântâna dulce peste amestecul obținut la pasul anterior și începe să mixezi la viteză mică, după care mărește viteza. Mixează până când obții o frișcă fermă, îndeajuns de tare încât să nu se desprindă de pe vas când îl ții răsturnat.
  • Așază primul strat de blat de tort pe un platou special sau într-o tava rotundă și întinde primul strat de cremă, având grijă să o distribui cât mai uniform. Pune încă un strat de blat pufos și mai apoi încă un strat de cremă de frișcă cu cafea. Acoperă stratul de cremă cu încă un strat de blat, peste care trebuie să întinzi restul cremei. Înainte de a te bucura de tortul cu cafea, pune-l la frigider și lasă-l timp de cel puțin o oră: aroma sa răcoroasă te va cuceri întru totul! Dar mai trebuie să faci un lucru pentru ca rezultatul să fie încântător: lasă-te purtat de inspirație și ornează-l după idei cât mai savuroase și creative!
  • Totuși noi îți venim în ajutor cu câteva idei de decor pe care să le încerci dacă vrei ca tortul tău cu cafea să aibă un aspect demn de toată admirația. Prepară o glazură de ciocolată albă, întinde-o pe stratul de blat de deasupra și decorează tortul mai apoi cu fructe proaspete precum zmeura, fructele de pădure și căpșunile. Mic sfat: poți face o combinație între fructele de pădure și căpșunile zemoase pentru a obține un contrast mai plăcut. Gustul lor fresh te va revigora într-un mod minunat! Aruncă un ochi pe site-ul boromirmarket.ro, locul în care te așteaptă numai bunătăți pline de savoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *