Sandviș cald la tigaie cu bacon și brânză

sandvis cald la tigaie reteta
Difficulty: Easy

Nu știi ce gustare rapidă să prepari azi? Venim noi cu o idee: sandviș cald la tigaie, umplut cu bacon caramelizat, brânză și roșii coapte. Îl poți prepara pentru micul dejun, prânz sau cină întrucât este consistent și foarte hrănitor.

Brânza topită, ușor cremoasă, baconul crispy și feliile rumene de Pâine integrală la tavă Boromir creează o combinație delicioasă de gusturi și texturi. Vei găsi în continuare mai multe sfaturi despre cum poți obține un gust minunat.

Sandvișul cald la tigaie, bun și ușor de făcut

După ce ai uns feliile de pâine cu unt și ai adăugat baconul prăjit și roșiile coapte, nu îți mai rămâne decât să rumenești sandvișul în tigaie. Odată ce a căpătat o crustă crocantă și s-a topit brânza, îl poți servi la masă.

Ca să îi conferi un gust foarte aromat, îți recomandăm să amesteci untul cu un mix de ierburi uscate. Printre ierburile uscate pe care le poți folosi se numără: oregano, busuioc, rozmarin, pătrunjel, tarhon sau măghiran. Dacă preferi un gust spicy, poți adăuga fulgi chili, paprika sau pudră de usturoi.

Sandvișul cald la tigaie merge preparat și cu bacon rumenit la cuptor sau în cuptorul cu microunde. Esențial este să presari deasupra lui zahăr brun înainte să-l gătești ca să se caramelizeze frumos. De asemenea, roșiile coapte completează foarte bine savoarea lui cu textura lor zemoasă și gustul dulce-acrișor.

Pâinea Boromir, perfectă pentru sandvișul prăjit

Pâinea integrală la tavă Boromir transformă sandvișul cald la tigaie într-o adevărată bunătate. Aromate și crocante, feliile de pâine completează perfect baconul și brânza topită. Pe blogul Boromir ți-am pregătit și alte rețete de sandvișuri gustoase și hrănitoare. Află cum prepari rețeta de Croque Madame cu brânză de burduf și mușchi de porc, o reinterpretare inedită a celebrului sandviș franțuzesc.

Ingredientele simple, atent selecționate și fermentația naturală cu maia conferă Pâinilor Boromir un gust și o textură inconfundabilă. De miezul lor bogat și pufos te poți bucura alături de nenumărate mâncăruri. Descoperă pe boromirmarket.ro diferite sortimente pentru întreaga familie precum: franzelele albe, cu graham, făină integrală sau neagră, jimblele țărănești cu semințe sau cartofi, pâinile coapte pe vatră sau la tavă, plus multe alte tipuri pe placul tău.

 

sandvis prajit in tigaie reteta

Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Mai întâi trebuie să caramelizezi feliile de bacon. Prăjește-le cu zahăr într-o tigaie până când devin super crispy. Rumenește roșiile cherry în cuptorul preîncălzit la 180 grade C până când se înmoaie.
  • Mixează untul până devine cremos, apoi amestecă-l cu un mix de ierburi uscate: oregano și busuioc. Poți folosi și rozmarin, tarhon sau măghiran în funcție de preferințe. Pentru a obține un gust spicy, nu ezita să adaugi fulgi chili, paprika sau pudră de usturoi.
  • Unge cu unt feliile de Pâine Boromir, întoarce-le pe partea cealaltă și așază deasupra feliile de Cheddar, baconul caramelizate și roșiile coapte. Completează cu cea de-a doua felie și prăjește sandvișurile în tigaie până când capătă o culoare ușor maronie și o crustă crunchy. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *