Dacă poftești la o gustare delicioasă și rapidă, atunci rețeta de sandviș cu pui și măr vine la fix. Consistent, hrănitor și foarte sățios, așa l-am descrie în câteva cuvinte. Pe lângă asta, prospețimea merelor completează minunat puiul rumen, brânza Provolone și feliile crocante de Franzela integrală Boromir cu maia naturală. Este sandvișul perfect de savurat la micul dejun, în pauzele dintre mese sau ca gustare light în loc de cină. Pe lângă rețetă, ți-am pregătit și câteva idei despre ce alte combinații de arome poți face. Sigur vei găsi o variantă pe placul tău.
Franzela Boromir, perfectă pentru sandvișul tău cu pui
Aromate și ușor crocante, feliile rumene de Franzelă integrală Boromir se potrivesc foarte bine cu puiul rumen și cu merele dulci-acrișoare. Întrucât sandvișurile se numără printre gustările noastre preferate, am creat mai multe rețete pentru fiecare gust. Află de pe blog cum prepari sandvișul low carb cu humus, avocado și legume proaspete. Este bogat în arome, sănătos și se face îndată. Pentru ca tu să te bucuri de o bunătate de pâine, preparăm Franzelele Boromir prin dospire lentă cu maia naturală, din ingrediente atent selecționate. Franzela integrală Boromir conține multe fibre întrucât este preparată cu făină integrală. Descoperă online pe boromirmarket.ro o gamă variată de pâini pentru fiecare gust. Acolo te așteaptă franzelele negre, fără sare, cu graham, jimblele cu cartofi sau semințe, dar și pâinile coapte la tavă sau pe vatră.
Sfaturi rețetă de sandviș cu pui
• Pentru un plus de savoare, poți completa sandvișul cu maioneză, ceapă verde și curry.
• În cazul în care preferi un gust dulce-acrișor, deosebit, merge de minune să faci și un alt mix gustos: bacon, mere sotate și sos de muștar cu miere.
• Dacă preferi să pregătești un sandviș veggie, poți folosi în locul puiului pastă de năut, pe care este musai să o completezi cu un iaurt vegan, muștar, merișoare proaspete și nuci zdrobite.
• Pentru a pregăti o variantă dulce de sandviș, îți propunem să completezi feliile de măr cu unt de arahide și scorțișoară.
Ingredients
Instructions
- Mai întâi trebuie să prăjești puiul în tigaie. Dacă vrei, îl poți rumeni în cuptor pentru a căpăta o crustă și aromă deosebită. Pentru rețeta noastră poți folosi piept de pui în cazul în că preferi să fie mai light sandvișul sau pulpă de pui pentru un gust mai suculent. După ce s-a făcut, taie-l în bucățele sau fâșii.
- Întinde untul pe fiecare felie de Franzelă Boromir, apoi așază deasupra feliile de brânză, bucățile de pui și feliile de mere. Completează cu ultima felie și sandvișul tău e gata. Pentru un plus de savoare, poți sota merele în unt înainte să asamblezi sandvișul.
- Rumenește pe ambele părți cele două sandvișuri în tigaia unsă cu unt. După ce au căpătat o crustă crunchy și o culoare ușor maronie, poți servi la masă sandvișurile cu pui. Poftă bună!