Category: Frigănele dulci și alte rețete, Mic Dejun
Cooking Method: Prajit
Yields:
2 Servings
Difficulty: Easy
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Pune într-un bol mediu ouăle, laptele, esența de vanilie, scorțișoara și sarea. Amestecă până se omogenizează compoziția, după care înmoaie în ea feliile de Cozonac Casa Boromir. Lasă-le la înmuiat timp de un minut-două pentru a se îmbiba bine.
- Într-o tigaie încinsă și unsă cu unt, rumenește feliile de cozonac pe-o parte și pe cealaltă până când obții o crustă ușor maronie. După aceea poți pune banana feliată în rondele.
- Mai apoi, pune peste banană altă felie de cozonac, întoarce sandwich-ul pe cealaltă parte și lasă-l la prăjit. Pentru a presa cât mai bine sandwich-ul prăjit, folosește o tigaie mai grea.
- După ce ai obținut un sandwich frumos rumenit pe ambele părți, îl poți completa cu un sirop de arțar pentru ca mai apoi să presari zahărul pudră. Rețeta de sandwich cald este ușor de adaptat, așa că poți înlocui foarte bine siropul cu miere, dulceață, sau cu crema tartinabila Alunetta de cacao și alune de pădure. În cazul în care preferi alte combinații de arome, poți servi sandwich-ul prăjit alături de un bol de fructe de pădure sau alături de câteva felii de papaia. Încă un mic truc: presară și fulgi de cocos pentru ca gustul să fie și mai fermecător. Și astfel ai obținut un mic dejun exotic! Poftă bună! Ne găsești la un click distanță, pe boromirmarket.ro, locul în care tradiția se împletește cu inovația pentru a-ți oferi produse de cea mai bună calitate.