
Hrănitoare și aromată, supa cremă de roșii este tot ce ai nevoie într-o zi de toamnă. Se prepară ușor și dacă o completezi cu niște covrigei crocanți, rezultatul este mai delicios. Covrigeii Boromir cu ulei de măsline și roșii se potrivesc foarte bine în această combinație. Dacă îți plac supele, poți încerca și rețeta noastră de supă cremă de broccoli, un alt preparat lejer, plin de savoare.
Covrigeii Boromir, perfecți pentru supa cremă
Supa crema de roșii se combină minunat cu gustul și textura crunchy a Covrigeilor Boromir cu ulei de măsline și roșii. În prepararea lor folosim ingrediente simple, atent selecționate pentru ca tu să te bucuri de o ronțăială gustoasă. Nu conțin conservanți și pot fi serviți în zilele de post. Îi poți comanda oricând de pe boromirmarket.ro, magazinul online în care te așteaptă o gamă variată de covrigei și alte bunătăți pentru toate gusturile.
Sfaturi de preparare supă cremă de roșii
• Rețeta noastră poate fi adaptată în funcție de preferințe. Poți prepara supa cremă cu roșii proaspete sau coapte. Dacă folosești roșii coapte, gustul supei va fi mai aromat, iar timpul de fierbere va fi mai mic.
• Printre legumele pe care le poți folosi se numără ardeii grași, morcovii, păstârnacul și țelina.
• Ce ierburi aromatice poți folosi pentru rețeta noastră? Busuioc, cimbru, pătrunjel, frunze de dafin și oregano. În funcție de ce ingrediente ai la îndemână, poți folosi ierburi uscate sau proaspete. Ierburile proaspete îi conferă supei un plus de savoare.
• Pentru un gust ușor spicy, folosește ardei iute sau paprika afumată picantă.
• Sarea poate fi înlocuită cu sos de soia.
• În cazul în care supa a ieșit mai acrișoară, te sfătuim să adaugi încă o linguriță de zahăr.
• Ca să obții o textură cremoasă, poți completa supa cremă de roșii cu smântână de gătit sau iaurt. Pentru varianta de post, poți folosi o cremă de gătit vegană, obținută din cocos, migdale, orez, ovăz sau caju. Supa va ieși cremoasă și dacă folosești nuci caju. În acest caz, va trebui să le fierbi împreună cu legumele și apoi să pasezi amestecul.
• După ce ai adăugat covrigeii, îți recomandăm să presari deasupra parmezan ras pentru un plus de aromă.
Ingredients
Instructions
- Feliază ceapa și zdrobește usturoiul, apoi topește untul împreună cu uleiul de măsline într-o oală. Adaugă ceapa și usturoiul în oală, apoi călește-le până când se înmoaie ceapa. Amestecă din când în când pentru a nu se prinde de oală.
- Taie roșiile cubulețe și adaugă-le în ceapa călită. În funcție de preferințe le poți îndepărta coaja înainte. Lasă legumele la gătit la foc mediu timp de 20 minute sau până când se înmoaie îndeajuns.
- După ce ai oprit focul, lasă la răcit puțin supa și mixeaz-o apoi într-un blender. Te sfătuim să o transferi și să o pasezi în blender în câteva tranșe. Pune supa crema de roșii înapoi în oală și las-o să fiarbă la foc mic timp de 10 minute. Adaugă pe parcurs sarea, zahărul și busuiocul. Poți folosi busuioc proaspăt sau uscat după cum îți place.
- La final poți adăuga smântână pentru gătit sau iaurt dacă vrei să iasă mai cremoasă. Completează supa cremă cu gustoșii Covrigei Boromir cu ulei de măsline și roșii. Pentru rețeta noastră poți folosi și Covrigeii Boromir cu tărâțe, o gustare bogată în fibre. Poftă bună!