Tiramisu cozonac

Yields: 6 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins
Pentru ca suntem cei mai mari fani ai Cozonacului, iti prezentam o reteta de Tiramisu reinventata in care Cozonacul Casa Boromir cu crema de nuci si ciocolata joaca rolul principal.
Comanda online!

Ingredients

0/6 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/7 Instructions
  • Separa galbenusurile de albusuri. Intr-un bol, pune galbenusurile, zaharul si mixeaza-le pana cand zaharul s-a topit.
  • Bate albsurile cu ajutorul unui mixer sau a unui tel pana cand se formeaza o spuma densa.
  • Amesteca galbenusurile cu crema de mascarpone, dupa care, incorporeaza cu o lingura albusurile facute spuma.
  • Pregateste o cana de cafea sau 2 expresso-uri din cafeaua ta preferata si inmoaie feliile de cozonac in cafea. Pune 4 dintre feliile de cozonac intr-o tava de 3-4 cm inaltime, dupa care, adauga un strat de crema mascarpone.
  • Adaugă al doilea strat de felii de cozonac Boromir și încă un strat generos de cremă mascarpone.
  • La final, presară pudra de cacao și lasă Tiramisu Cozonac la frigider timp de 5-6 ore.
  • Servește Tiramisu Cozonac alături de o cană de cafea sau cappuccino. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *