Wrap din clătite cu șuncă și mozzarella pentru școală sau muncă

wrap cu sunca
Yields: 12 Servings Difficulty: Easy

Nu mai știi ce să pui în pachetul pentru școală sau birou? Venim noi cu o idee delicioasă: wraps din clătite cu șuncă, mozzarella, cremă de brânză și rucola. Se fac ușor, sunt hrănitoare și pot fi gătite cu o zi înainte. Cu Făina albă Superioară Boromir, wrap-ul capătă un gust pur și simplu delicios. Descoperă pe blogul nostru încă patru rețete de clătite sărate, umplute cu ciuperci, somon, broccoli sau verdețuri.

Lipii de wrap, preparate cu Făina Boromir

Făina albă de grâu Boromir conferă wrap-urilor din clătite o aromă și o textură unică. Gustul lor se combină minunat cu umplutura bogată în arome și texturi. În prepararea Făinii Boromir folosim boabe de grâu atent selecționate pentru ca tu să ai un ajutor de nădejde când gătești bunătăți. Comand-o online de pe boromirmarket.ro, magazinul în care te așteaptă multe alte ingrediente de cea mai bună calitate.

Sfaturi de preparare wrap cu șuncă

  • Pentru umplutură poți folosi șuncă Praga, piept de pui, mușchiuleț de porc feliat sau alte tipuri de carne pe placul tău.
  • De asemenea, poți aromatiza crema de brânză cu usturoi și mărar în funcție de preferințe.
  • Wrap-ul cu șuncă merge perfect în combinație cu diferite legume: ceapă, ardei kapia sau gras.
  • Pentru un plus de aromă, adaugă și ceapă verde, tocată mărunt.

Ingredients

0/15 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/3 Instructions
  • Într-un bol mare, amestecă ouăle cu laptele, Făina Boromir, uleiul, sarea, turmericul și boiaua dulce. Lasă la odihnit compoziția, după care poți încinge o tigaie cu puțin ulei sau unt.
  • Ia cu polonicul câte puțin din compoziție și toarn-o în mijlocul tigăii. Stratul trebuie să fie subțire. Te sfătuim să rotești rapid tigaia astfel încât compoziția să se distribuie uniform. Rumenește clătita timp de 1-2 minute pe-o parte și 15-30 secunde pe cealaltă parte. Procedează la fel pentru fiecare clătită până când apar pete ușor maronii pe suprafața lor.
  • La final, asamblează pe rând wrap-urile. Așază clătita pe o farfurie mare, plată, și fă o tăietură din mijlocul ei înspre margine pentru a putea împături wrap-ul la final în sensul acelor de ceasornic. Pune deasupra ingredientele în sensul acelor de ceasornic, în ordinea următoare: într-o parte pune 2 felii de șuncă împăturite, în alta pune rucola, felii de roșii și porumb dulce, apoi pune 2 linguri cu vârf de cremă de brânză, ușor nivelată, iar la sfârșit adăugă 2 linguri cu vârf de mozzarella rasă. Împăturește clătita în ordinea acelor de ceasornic. Procedează la fel și pentru celelalte clătite. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *