Aperitive calde: foietaje cu brânză Brie și piersici

aperitive calde retete sarbatori
Difficulty: Easy

Aperitivele calde din foietaje crocante cu diferite topping-uri sunt perfecte de preparat pentru ocaziile speciale. Nimic nu se compară cu gustul foietajului crunchy, desăvârșit de topping-urile apetisante în fel și fel de combinații.

Așa că, pentru astăzi ți-am pregătit o surpriză culinară delicioasă: aperitive calde la cuptor cu topping dulce-sărat de piersici. Pentru rețeta noastră ai nevoie de Foile de Cremșnit Boromir și de alte câteva ingrediente alese cu multă grijă. Aceste gustări reunesc arome și texturi bogate într-un mod fermecător, fiind ideale atât pentru sărbători, cât și pentru clipele de relaxare.

Mici bucurii cu aperitivele calde de Revelion

Fie că le servești la masa de zi cu zi sau că le savurezi cu cei dragi în zilele deosebite, aperitivele calde din foietaj sunt un adevărat răsfăț. Cu siguranță vor fi atracția principală de pe platourile festive. Nu numai că te încântă cu textura crunchy și topping-urile gustoase, dar se prepară și foarte repede.

Aperitive la cuptor din Foile de Cremșnit Boromir

Cu Foile de Cremșnit Boromir poți prepara atât prăjituri cremoase, cât și aperitive gustoase. Foietajul crunchy completează perfect topping-urile preferate, conferind un gust unic aperitivelor rumenite în cuptor.

Pachetul de Foi de Cremșnit Boromir conține trei foi, așa că poți obține aperitive calde cu topping-uri diferite. După ce ai pus topping-ul pe foaie, trebuie să rumenești foietajul timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C. Apoi trebuie să îl tai în pătrățele.

Tot din Foile de Cremșnit prepari rapid cele mai gustoase foietaje cu brânză după rețeta festivă de pe blog. Poți comanda online Foile de Cremșnit de pe boromirmarket.ro, unde vei găsi și alte bunătăți de cea mai bună calitate precum pufoșii Cozonaci Royal cu creme de ciocolată sau caramel.

Dacă vrei să le oferi celor dragi și alte bucurii dulci, încearcă rețeta noastră de tort Pădurea Neagră cu cireșe dulci acrișoare, pandișpan de cacao și multă, multă frișcă. Pe blog afli și cum prepari foarte ușor un minunat tiramisu cu mascarpone pentru masa în familie.

Foietaj cu pierisici rumene

aperitive calde retete

Aceste aperitive calde cu gust dulce-sărat îmbină armonios savoarea piersicilor parfumate cu ceapa caramelizată și brânza Brie. Pentru rețeta noastră de aperitive calde din foietaj ai nevoie de piersici din compot, ceapă, ulei de măsline, oțet de mere, brânză Brie, busuioc proaspăt, un ou, rozmarin și miere.

Iată cum le prepari în câțiva pași simpli: începe prin a căli ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline. Gătește ceapa timp de 2 minute, după care poți adăuga oțetul. Mai lasă ceapa la gătit încă 1-2 minute până se caramelizează. Asezonează cu sare și piper. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, așază Foaia de Cremșnit Boromir, și pune deasupra bucățelele de brânza Brie, busuiocul și ceapa caramelizată.

Taie piersicile în felii, scurge-le de zeama de compot și aranjează-le frumos deasupra. Apoi unge-le cu ulei și presară puțină sare și piper. Mai apoi trebuie să ungi marginile foii cu ou. Lasă aperitivul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C timp de 10 minute. Între timp poți prepara un amestec de miere, rozmarin și piper. Merge perfect alături de aperitivele calde. La final, nu mai trebuie decât să feliezi foietajul în pătrățele. Savurează-le cu mare poftă alături de cei dragi!

Foietajul cu ciuperci, un alt aperitiv inedit

Ca să te surprindem complet, am conceput și o rețetă vegetariană de foietaj cu topping de ciuperci. Acest deliciu îmbină minunat aroma parmezanului cu ciupercile sotate. De sărbători merg întotdeauna și aperitivele calde light, iar acest preparat este perfect. În afară de Foile de Cremșnit Boromir, ai nevoie de ciuperci Champignon, usturoi zdrobit, cimbru proaspăt, ulei de măsline, spanac proaspăt, parmezan și smântână maturată.

Mai întâi, sotează ciupercile împreună cu usturoiul și cimbrul. Adaugă sare și piper după gust și gătește ciupercile până când se evaporă lichidul din tigaie. Clătește și scurge de apă spanacul, apoi îl poți amesteca cu ciupercile. Așază foaia de cremșnit pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și întinde peste ea smântâna maturată și topping-ul de ciuperci. Presară deasupra parmezanul ras. Lasă foaia în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C timp de 10 minute. La final, taie foietajul cald înainte de a-l servi. Simplu și gustos!

Sărbători fericite!

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Table Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri",sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:EN-US;
mso-fareast-language:EN-US;}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *