Cheesecake cu căpșuni, vedeta dulce a verii

cheesecake cu capsuni reteta
Difficulty: Easy

Cheesecake-ul cu căpșuni este un deliciu dulce ca o zi însorită de vară! Căpșunile parfumate, crema fină de brânză și crusta crocantă din pișcoturi creează desertul ideal de savurat în sezonul cald.

Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o prăjitură minunată, nu trebuie decât să te lași inspirat de rețeta noastră de cheesecake cu căpșuni și Pișcoturi Boromir. Atât bogăția de arome, cât și gustul revigorant te vor cuceri iremediabil, așa cum ne-au cucerit și pe noi.

Cheesecake cu căpșuni: sfaturi de preparare

Cum prepari cel mai bun cheesecake cu căpșuni? Mai întâi trebuie să pregătești crusta din pișcoturi și unt topit, după care te ocupi de cremă. Mic truc: adaugă scorțișoară atunci când prepari crusta dacă vrei ca prăjitura să iasă mai aromată.

Pentru a obține o cremă de brânză cu gust și textura bogată am folosit și ciocolată albă. De asemenea, am înlocuit zahărul cu mierea ca să îi conferim cheesecake-ului cu căpșuni un plus de savoare. În locul mierii poți folosi și sirop de arțar sau altul pe placul tău.

După ce combini ciocolata topită cu crema de brânză, bucățelele de căpșuni și frișca, trebuie să asamblezi prăjitura. Decorul său fermecător este dat în mod special de căpșunile feliate în jumătate, pe care le așezi pe marginea formei rotunde înainte de a adăuga crema.

Cheesecake-ul cu căpșuni și Pișcoturi Boromir

Gustoasă și crunchy, crusta preparată din Pișcoturile Boromir completează perfect crema de brânză și căpșunile. Textura și aroma lor conferă cheesecake-ului un gust unic căruia nu-i poți rezista prea ușor. În prepararea Pișcoturilor Boromir cu 26% ou folosim numai ingrediente de cea mai bună calitate pentru ca tu să prepari deserturi pline de savoare și finețe.

Pe lângă rețeta de cheesecake cu căpșuni, găsești pe blogul nostru și rețetele de cheesecake la pahar, cheesecake cu fructe de pădure, prăjitura inedită cu iaurt mango și pișcoturi, tort tiramisu, plus multe alte bunătăți. Oricând ai nevoie de un răsfăț deosebit, comandă online Pișcoturile Boromir de pe boromirmarket.ro și gătește deliciile preferate.

De acolo poți alege multe alte ingrediente de nelipsit și preparate numai bune de împărțit cu familia și prietenii. Descoperă gustul verii alături de Cozonacii Exotici cu miez pufos, creme catifelate și bucățele de fructe sau ciocolată albă. Aromele lor exotice îți aduc multe bucurii dulci în clipele de relaxare și distracție.

Ingredients

Instructions

0/5 Instructions
  • Mai întâi mărunțește Pișcoturile Boromir, apoi amestecă-le cu untul topit și scorțișoara. Urmează să formezi crusta pe fundul unei forme rotunde cu margine detașabilă și diametrul de 20 cm. Acoperă crusta cu folie alimentară și las-o în frigider timp de 30 minute.
  • Taie în jumătăți 150g de căpșuni proaspete. Te sfătuim să le tai pe lungime și să le așezi pe marginea formei rotunde de jur împrejur. Astfel vei obține un decor de efect. Taie în bucăți mai mici căpșunile rămase pe care le vei folosi pentru crema de brânză.
  • Rupe în bucăți ciocolata albă și topește-o la bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Într-un alt vas amestecă crema de brânză, esența de vanilie, mierea și coaja rasă de lămâie. Poți folosi în locul mierii și sirop de arțar în funcție de preferință.
  • Mixează într-un bol separat smântâna dulce, foarte rece, până când obții o frișcă consistentă, aerată. Poți lăsa paletele mixerului în congelator înainte de a mixa smântâna. În continuare, amestecă ușor cu spatula ciocolata albă topită și crema de brânză, apoi adaugă frișca. Dacă vrei ca cheesecake-ul cu căpșuni să fie mai dulce, mai poți completa cu miere.
  • La final pune crema peste crustă și peste jumătățile de căpșuni, apoi niveleaz-o cu cuțitul sau spatula. Pune prăjitura în frigider și las-o peste noapte astfel încât să capete o textură fermă și un gust fresh. Înainte de servire, detașează marginea formei rotunde și decorează deliciosul cheesecake cu căpșuni proaspete. Răsfățul va fi pur și simplu încântător! Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *