Cheesecake la pahar cu fructe

cheesecake la pahar reteta
Yields: 6 Servings Difficulty: Easy

Ziua prinde culoare și savoare când te răsfeți cu un cheesecake la pahar. Cremos și fin, acest deliciu te cucerește atât cu armonia de arome, cât și cu aspectul său. Straturile de pișcoturi și cremă de brânză creează un contrast frumos și un gust de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Așadar ne-am propus să te surprindem cu o rețetă fără coacere de cheesecake la pahar, pe cât de delicioasă, pe atât de simplă. Crema catifelată de brânză și frișcă se îmbină cum nu se poate mai bine cu Pișcoturile Boromir și fructele proaspete.

Cheesecake la pahar, un desert versatil

Pe lângă faptul că este un desert nespus de gustos, cheesecake-ul servit în pahare este și ușor de adaptat. Merge să faci fel și fel de combinații de arome după cum îți place.

Pentru un gust mai bogat, am preparat deliciosul cheesecake la pahar cu cremă de brânză și frișcă. Totuși poți folosi în locul cremei de brânză și mascarpone, brânză de vaci sau ricotta. Aroma cremoasă a brânzei este completată perfect de crusta crunchy din Pișcoturile Boromir. Dacă preferi să folosești fursecuri fragede în locul pișcoturilor, poți pregăti crusta din Pișcoturile Pupici cu Sclipici.

După ce ai suprapus straturile de cremă și pișcoturi în pahare, este musai să desăvârșești decorul și gustul desertului cu un topping. Presară deasupra ciocolată rasă și câteva căpșuni fresh pentru mai multă prospețime. Poți folosi orice fel de fructe pe gustul tău. Iar dacă presari și nuci, alune de pădure sau migdale zdrobite, te vei bucura de mai multe texturi. Cheesecake-ul la pahar se potrivește foarte bine și cu un sos de ciocolată, lămâie, caramel sărat sau fructe.

Dacă îți plac deserturile servite în pahare, sigur vei adora și rețeta noastră de cheesecake cu ciocolată albă și zmeură. Pe blog ți-am pregătit și o rețetă inedită, super rapidă, de desert la pahar cu cremă de vanilie, fructe și chec pufos cu fulgi de ciocolată.

Cum prepari rapid cheesecake-ul la pahar?

cheesecake la pahar cu fructe

Rețeta noastră se prepară îndată fără să fie nevoie să folosești cuptorul. Tot ce trebuie să faci este să pregătești crusta din pișcoturi și unt topit, după care te ocupi de cremă și, la final, de asamblarea cheesecake-ului in pahare.

Este esențial ca crema de brânză și smântâna pentru frișcă să fie foarte reci când te apuci de gătit. Altfel textura cremei nu va ieși atât de fermă. Vei descoperi în rețeta de mai jos mai multe sfaturi de preparare pentru a obține textura dorită.

Cheesecake irezistibil la pahar cu Pișcoturi Boromir

Pișcoturile Boromir cu 26% ou conferă o delicatețe aparte cheesecake-ului la pahar. Din ele prepari o crustă fină, ușor crocantă și foarte aromată, ce se armonizează perfect cu crema catifelată de brânză și frișcă. În prepararea lor folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate pentru a-ți oferi o experiență deosebită.

Găsești Pișcoturile Boromir și în magazinul nostru online, boromirmarket.ro, de unde poți comanda oricând nenumărate ingrediente și bunătăți de o calitate excelentă. Acolo te așteaptă multe sortimente de prăjituri artizanale, bomboane învelite în ciocolată belgiană, Pișcoturile Pupici cu Sclipici cu unt și arahide sau fulgi de ciocolată, dar și Biscuiții Cookie Bun, care pot înlocui foarte bine pișcoturile pentru crusta de cheesecake.

Ingredients

0/11 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Mărunțește Pișcoturile Boromir, apoi amestecă-le bine într-un bol mediu cu untul topit. În locul lor poți folosi și Pișcoturile Pupici cu Sclipici cu arahide sau fulgi de ciocolată. Pune pe fundul fiecărui pahar un strat de pișcoturi și presează cu degetele. Te sfătuim să folosești 6 pahare de 150 ml.
  • În continuare te vei ocupa de crema pentru cheesecake-ul la pahar. Într-un bol mare combină crema de brânză cu zahărul și mixează până când obții o textură fină. Apoi adaugă esența de vanilie și, opțional, zeama de lămâie dacă vrei să aibă un gust ușor acrișor.
  • Mixează smântâna dulce rece până când frișca devine fermă și pufoasă. Pentru ca textura să iasă cât mai fermă, poți lăsa telurile mixerului câteva minute în congelator înainte de a le folosi. De asemenea, te sfătuim să nu mixezi frișcă prea mult ca să nu se taie. După aceea, amestecă ușor frișca cu crema de brânză, folosind o spatulă.
  • Peste crusta din pahare pune un strat generos de cremă, apoi adaugă câteva fructe. Completează cu încă un strat de pișcoturi, altul de cremă și la final presară fructe sau ciocolată rasă. Poți pregăti și alte topping-uri savuroase. Pentru a obține un gust dulce-acrișor complet irezistibil, prepară un sos de afine sau căpșuni. Înainte de servire, acoperă paharele și lasă-le la frigider timp de cel puțin o oră pentru a te bucura de o aromă revigorantă. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *