Cheesecake cu piersici, rapid și gustos

cheesecake cu piersici reteta
Yields: 6 Servings Difficulty: Easy

Când este momentul perfect pentru un delicios cheesecake cu piersici? Oricând ai poftă! Vara îl poți pregăti cu piersici proaspete, iar în restul anului, poți folosi piersici congelate sau din compot. Rețeta noastră de cheesecake se prepară ușor cu cremă de mascarpone, sos de piersici și bucățele de Checul marmorat Boromir .

Sfaturi de preparare cheesecake cu piersici

  • Pentru a obține un gust mai bogat, am preparat crema de cheesecake cu brânză mascarpone și lapte condensat îndulcit.
  • Dacă vrei să îi surprinzi pe iubitorii de ciocolată, prepară crema de brânză cu frișcă și ciocolată albă, topită la bain-marie și răcită.
  • Brânza mascarpone poate fi înlocuită cu cremă de brânză în funcție de preferințe.
  • Pentru sosul de piersici poți folosi și amidon de porumb în cazul în care vrei să se îngroașe mai repede.
  • Opțional, poți adăuga scorțișoară sau alte mirodenii dulci după cum îți place.
  • Înainte de servire este esențial să lași paharele de cheesecake cu piersici în frigider timp de 2-3 ore pentru a capătă un gust răcoros.
  • Dacă preferi o alternativă la sos, poți rumeni piersicile pudrate cu scorțișoară și zahăr, în cuptorul preîncălzit la 205 grade C, timp de aproximativ 10 minute sau până când capătă textura dorită.
  • Din Checul marmorat poți pregăti și un crumble-ul la cuptor, care îi va da cheesecake-ului cu piersici un gust crunchy.
  • Pe blogul Boromir ți-am pregătit și alte rețete de cheesecake:

cheesecake cu zmeură fără coacere, cu crustă crocantă din pișcoturi

cheesecake cu cremă de lămâie, cremă de brânză și lapte îndulcit

cheesecake cu foietaj și coacăze

Cheesecake cu piersici și Chec Boromir

Checul marmorat Boromir conferă un gust deosebit cheesecake-ului cu piersici. Miezul său aromat se combină minunat cu crema fină de brânză și sosul de piersici. Descoperă și alte sortimente de chec pe boromirmarket.ro, magazinul în care găsești mereu ceva bun pe placul tău. În prepararea Checurilor Boromir, folosim ingrediente alese cu mare grijă pentru ca tu să te bucuri din plin de savoarea sa.

cheesecake cu sos de piersici

Ingredients

0/11 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Vei avea nevoie de 6 pahare medii ca mărime. Taie în cubulețe Checul marmorat Boromir, apoi pune-le în pahare și lasă-le deoparte.
  • Mixează brânza mascarpone și laptele condensat timp de 3 minute până când devine cremoasă. Poți adăuga și frișcă dacă vrei să fie mai aerată.
  • Într-o oală medie ca mărime, pune piersicile împreună cu zahărul, apa, esența de vanilie și scorțișoara. Gătește la foc mic sosul până când se îngroașă, apoi lasă-l la răcit. Ar trebui să fie gata în aproximativ 20 minute. Dacă vrei să se îngroașe mai repede, poți folosi amidon de porumb. Pentru sos poți folosi piersici proaspete, congelate sau din compot în funcție de ce ai la îndemână.
  • Peste cubulețele de chec din pahare pune un strat de cremă de mascarpone și deasupra sosul de piersici. Decorează cheesecake-ul cu piersici după cum preferi. Poftă mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *