Cheesecake-ul cu zmeură surprinde aromele verii într-un mod absolut irezistibil. Prospețimea zmeurei, crema fină de brânză și crusta crunchy creează o prăjitură răcoroasă de care te vei îndrăgosti îndată.
Rețeta noastră de cheesecake cu zmeură și crustă din Pișcoturile Boromir merge preparată oricând ai poftă de un desert de vară revigorant. Se face rapid, iar aroma sa fresh te va răcori și îți va îndulci zilele călduroase cum nu se poate mai bine.
Cheesecake cu zmeură în combinații savuroase
Cum prepari cel mai bun cheesecake cu zmeură fără coacere? După ce pregătești crusta din pișcoturi și topping-ul de zmeură, trebuie să mixezi smântâna dulce și să amesteci frișca obținută cu crema de brânză. În locul cremei de brânză merge să folosești brânză mascarpone dacă preferi un gust mai bogat. În plus, poți prepara crema cu piure de zmeură pentru un plus de savoare și culoare.
La final, nu mai trebuie decât să întinzi topping-ul de zmeură peste cheesecake și să lași prăjitura în frigider. Este esențial să folosești amidon de porumb pentru ca sosul de zmeură să capete o textură fermă. Topping-ul de zmeură poate fi înlocuit cu o glazură de ciocolată neagră sau cu lapte în cazul în care printre cei dragi se numără și iubitori de ciocolată. Odată ce ai pus topping-ul, este musai să presari deasupra zmeură proaspătă sau congelată ca să obții un decor simplu și splendid.
Pișcoturile Boromir, perfecte pentru cheesecake
Crusta crocantă, preparată din Pișcoturile Boromir, completează armonios crema catifelată de brânză și sosul dulce-acrișor de zmeură. Fii sigur că gustul deliciosului cheesecake cu zmeură îi va surprinde pe toți cei dragi. Pe blogul Boromir te așteaptă și rețetele de cheesecake cu fructe de pădure sau cheesecake cu căpșuni, alte delicii numai bune de savurat vara.
În prepararea Pișcoturilor Boromir cu 26% ou, folosim ingrediente de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru ca tu să te bucuri din plin de deserturile preferate. Comandă-le oricând de pe boromirmarket.ro, magazinul în care găsești fel și fel de ingrediente cu care gătești numai bunătăți.
Iar dacă vrei să le pregătești celor apropiați și alte surprize dulci, poți alege din gama noastră de Prăjituri Boromir cu pandișpan pufos, desăvârșit de creme fine de căpșuni, cireșe sau pere. Se potrivesc foarte bine pe platourile asortate cu prăjiturele pentru petreceri, picnic sau alte ocazii.
Ingredients
Instructions
- Ca să prepari topping-ul pentru cheesecake-ul cu zmeură, pune într-o oală la foc mediu amidonul de porumb, zahărul, apa, zeama de lămâie și zmeura. Îți recomandăm să amesteci amidonul mai întâi cu 50ml din cantitatea de apă. Astfel eviți formarea cocoloașelor. Poți zdrobi zmeura cu furculița în funcție de preferințe. După ce a început să se îngroașe, oprește focul și lasă sosul la răcit la temperatura camerei.
- Mărunțește Pișcoturile Boromir, după care trebuie să le combini cu untul topit și zahărul. În continuare, formează crusta pe fundul unei forme rotunde cu margine detașabilă și diametrul de 22 cm. Poți presa ușor cu degetele pentru a-i conferi forma dorită. După aceea, acoperă crusta cu folie alimentară și las-o în frigider timp de 30 minute.
- Într-un bol mixează smântâna pentru frișcă astfel încât să capete o textură aerată. Smântâna dulce trebuie să fie foarte rece când o mixezi. Îți recomandăm să lași paletele mixerului în congelator înainte să pregătești frișca. Mixează bine într-un alt bol crema de brânză, zahărul pudră, laptele și esența de vanilie până când obții o cremă fină. Adaugă frișca peste cremă, amestecând ușor cu spatula. Pune crema peste crusta de pișcoturi și niveleaz-o bine cu un cuțit lat.
- Spre sfârșit nu mai trebuie decât să pui topping-ul peste cheesecake și să lași desertul tău în frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte. Pentru ca decorul să fie plin de farmec, nu uita să presari înainte de servire fructe proaspete și frunzulițe de mentă. Poți orna prăjiturica ta cu frișcă din belșug dacă vrei să îi conferi un aspect mai plăcut. Poftă bună!