
Difficulty: Easy
Ingredients
Instructions
- Pentru început trebuie să te ocupi de foile de aluat. Amestecă Făina Boromir, margarina și celelalte ingrediente pentru aluat, apoi împarte-l în două bucăți și întinde-le cu sucitorul pe masa pudrată cu făină. Preîncălzește cuptorul la 150 de grade C, apoi tapetează o tavă cu hârtie de copt și așază prima foaie de aluat în ea. Poți unge foaia cu gem de fructe dacă vrei să te bucuri de un gust ușor acrișor.
- Intre timp prepară crema de mac. Mixează într-un bol ouăle cu zahărul, apoi completează cu untul, semințele de mac și restul ingredientelor pentru umplutură.
- La final întinde umplutura de mac peste foaia de aluat, apoi pune deasupra cealaltă foaie. Rumenește prăjitura cu mac în cuptor timp de 40-45 minute. Înainte de servire presară deasupra zmeură sau alte fructe pe placul tău ca să te bucuri de un gust fresh. Poftă bună!
10 g praf de copt si 2 pliculete praf de copt? Sau zahar vanilat?
Buna ziua, trebuie sa folositi 2 pliculete de zahar vanilat. Va multumim pentru atentionare si spor la gatit!