Rulouri cu scorțișoară

Yields: 8 Servings Difficulty: Medium Prep Time: 1 Hr Cook Time: 30 Mins Total Time: 1 Hr 30 Mins

Astazi iti prezentam o noua reteta Rulouri cu Scortisoara pufoase si aromate, vestite in intreaga lume, ce se potrivesc de minune pentru un mic dejun delicios la inceput de toamna. Desi, este o reteta care necesita timp de odihna si putina indemanare, te asiguram ca efortul o sa simti ca a meritat cand o sa  scoti  rulourile cu scortisoara din cuptor.

Nimic nu se compara cu zambetul familiei cand se trezeste cu mirosul imbietor al rulourilor cu scortisoara proaspat scoase din cuptor. Ingredientul faimos al acestei retete este faina Boromir de cea mai buna calitate, folosita la toate produsele noastre de la cozonaci,chec,paine,prajituri pana la produsele de morarit,cornulete,foietaje pregatite in fabricile noastre cu atentie si devotament de catre brutarii nostri cu experienta. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, poti comanda oricand online, faimoasa faina Boromir https://www.boromirmarket.ro/faina-alba-din-grau-superioara-000-1kg.html ce va fi un ajutor de nadejde in prepararea delicioaselor  Rulouri cu Scortisoara. Nimic nu e mai îmbietor, decat gustul si mirosul rulourilor de scortisoara  la inceput de toamnă alaturi de o cana fierbinte de ceai in compania celor dragi. Glazura alba preparata cu  unt si zahar completeaza perfect rulourile cu scortisoara. Pe langa faptul ca sunt absolut delicioase, toata casa miroase divin de la scortisoara.

Mai jos o sa vezi cum pregatesti rulourile cu aluat pufos si fraged, cu umplutura aromata de scortisoara si cu glazura de  unt si zahar ce ti se topesc in gura. Daca  esti hotarat sa incerci reteta noastra de Rulouri cu Scortisoara nu uita ca poti sa plasezi oricand o comanda pe site ul nostru https://www.boromirmarket.ro/faina-alba-din-grau-superioara-000-1kg.html  pentru a beneficia de cea mai buna faina.

Ingredients

0/23 Ingredients
Adjust Servings
    Ingrediente Aluat
  • Ingrediente Umplutura
  • Ingrediente Glazura (optional)
  • Informatii nutritionale medii / 100g produs

Instructions

0/8 Instructions
  • Amesteca faina, laptele praf si drojdia intr-un bol si mixeaza cu atentie. Intr-o cratita mica incalzeste laptele, untul, zaharul si sarea pana cand untul este aproape topit. Toarna treptat amestecul de lapte in amestecul de faina si mixeaza la viteza mica, dupa care adauga ouale pe rand, batand bine.
  • Framanta aluatul pana cand devine moale, neted si usor elastic si adauga faina daca mai este necesar. Formeaza aluatul intr-o bila,acopera-l si lasa-l sa creasca.
  • Intre timp poti sa faci amestecul pentru umplutura. Intr-un bol amesteca zaharul brun, faina si scortisoara. Taie untul si mixeaza pana cand untul se faramiteaza.
  • Unge suprafata aluatului cu putin unt,presarati amestecul de zahar,faina si scortisoara pe aluat cu atentie.
  • Taie aluatul in 8 bucati egale,si formeaza rulouri dupa care aseaza-le intr-o tava pe o hartie de copt si lasa-le la frigider sa creasca peste noapte acoperite cu folie alimentara.
  • A 2 a zi scoate rulourile din frigider si lasa-le sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute inainte de coacere.
  • Intre timp preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius.Unge rulourile cu crema de branza si coace-le timp de 20-25 de minute pana cand rulourile se rumenesc frumos.
  • Scoate rulourile, raspandeste din nou cu glazura de branza deasupra lor, inainte de a le servi. Poti sa pastrezi rulourile cu scortisoara la temperature ambientala timp de 2 – 3 zile. Crema de branza nu uita sa o pastrezi in frigider pentru a te bucura in deplin de rulourile de scortisoara cu glazura de branza.

Notes

timpul de coacere 30 minute, 180 grade celsius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *