Rulouri cu scorțișoară

Yields: 8 Servings Difficulty: Medium Prep Time: 1 Hr Cook Time: 30 Mins Total Time: 1 Hr 30 Mins
Astazi iti prezentam o noua reteta Rulouri cu Scortisoara pufoase si aromate, vestite in intreaga lume, ce se potrivesc de minune pentru un mic dejun delicios la inceput de toamna. Desi, este o reteta care necesita timp de odihna si putina indemanare, te asiguram ca efortul o sa simti ca a meritat cand o sa  scoti  rulourile cu scortisoara din cuptor.  
Comanda online!
Comanda online!
Comanda online!

Ingredients

0/23 Ingredients
Adjust Servings
    Ingrediente Aluat
  • Ingrediente Umplutura
  • Ingrediente Glazura (optional)
  • Informatii nutritionale medii / 100g produs

Instructions

0/8 Instructions
  • Amesteca faina, laptele praf si drojdia intr-un bol si mixeaza cu atentie. Intr-o cratita mica incalzeste laptele, untul, zaharul si sarea pana cand untul este aproape topit. Toarna treptat amestecul de lapte in amestecul de faina si mixeaza la viteza mica, dupa care adauga ouale pe rand, batand bine.
  • Framanta aluatul pana cand devine moale, neted si usor elastic si adauga faina daca mai este necesar. Formeaza aluatul intr-o bila ,acopera-l si lasa-l sa creasca.
  • Intre timp poti sa faci amestecul pentru umplutura. Intr-un bol amesteca zaharul brun, faina si scortisoara. Taie untul si mixeaza pana cand untul se faramiteaza.
  • Unge suprafata aluatului cu putin unt, presarati amestecul de zahar, faina si scortisoara pe aluat cu atentie.
  • Taie aluatul in 8 bucati egale si formeaza rulouri dupa care aseaza-le intr-o tava pe o hartie de copt si lasa-le la frigider sa creasca peste noapte acoperite cu folie alimentara.
  • A 2 a zi scoate rulourile din frigider si lasa-le sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute inainte de coacere.
  • Intre timp preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Unge rulourile cu crema de branza si coace-le timp de 20-25 de minute pana cand rulourile se rumenesc frumos.
  • Scoate rulourile, pune din nou glazura de branza deasupra lor, inainte de a le servi. Poti sa pastrezi rulourile cu scortisoara la temperature ambientala timp de 2 – 3 zile. Crema de branza nu uita sa o pastrezi in frigider pentru a te bucura in deplin de rulourile de scortisoara cu glazura de branza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *