
Aperitiv, mic dejun sau gustare rapidă, salata de icre cu griș poate fi fix ce vrei tu. Când combini gustul său cremos cu o felie de pâine prăjită, rezultatul este cu atât mai bun. Este o gustare hrănitoare, care îți oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp.
Franzela integrală Boromir cu maia completează perfect rețeta noastră de salată de icre cu griș, pentru care nu ai nevoie de multe îndrumări ca să obții un adevărat deliciu. Dar îți vom sări în ajutor cu câteva idei despre cum poți adapta rețeta astfel încât să descoperi combinațiile de arome pe placul tău.
Salata de icre, potrivită pentru orice ocazie
Pentru un plus de gust, poți completa salata de icre cu ceapă și usturoi. Iar la final poți folosi pentru decor măsline, salată verde sau pătrunjel proaspăt. Dacă vrei ca textura ei să iasă mai cremoasă și fină, poți înlocui grișul cu pâine.
De asemenea, poți folosi diferite tipuri de uleiuri vegetale, dar important este să nu aibă un gust și miros pronunțat. În cazul în care s-a tăiat, o poți repara ușor. Mai adaugă icre sărate sau zeama de lămâie, dar în cantități foarte mici.
Salata de icre merge servită atât ca aperitiv pe masa de sărbătoare, cât și ca gustare când ai poftă de ceva gustos și ușor de făcut. În combinație cu Franzela integrală Boromir, se transformă într-un preparat sățios, hrănitor și plin de savoare.
Toast cu salată de icre și Pâine Boromir
Cu salata de icre cu griș se potrivește foarte bine Franzela integrală Boromir? Poți să alegi și alte sortimente de pe boromirmarket.ro. Gustul cremos al icrelor se combină perfect cu feliile crunchy de pâine prăjită. Pe blogul Boromir găsești multe alte rețete de preparate tradiționale, mult îndrăgite: fasole bătută cu ciuperci sotate sau salata de vinete.
Acolo vei găsi pâinile coapte la tavă sau pe vatră, franzelele cu graham, făină neagră, integrale sau fără sare, dar și jimblele cu cartofi sau semințe și cereale, plus multe alte sortimente pentru întreaga familie. Pâinile Boromir sunt preparate cu fermenți naturali și alte ingrediente alese cu grijă pentru ca tu să te bucuri din plin de gustul lor autentic. Maiaua le conferă acea textură deosebită, foarte pufoasă.
Ingredients
Instructions
- Fierbe 50ml apă într-o oală mică, apoi adaugă grișul în ploaie și amestecă. Lasă grișul la fiert timp de 2-3 minute la foc mic. Mai apoi îl poți lăsa la răcit.
- Combină grișul fiert cu icrele într-un bol. Adaugă apoi 2 linguri de ulei și amestecă bine folosind mixerul. Mai apoi poți pune câteva linguri de apă carbogazoasă în cazul în care textura salatei de icre a ieșit prea groasă.
- În continuare adaugă treptat uleiul rămas și din când în când mai poți pune apă pentru a obține consistența potrivită. Este esențial să amesteci pe măsură ce torni în fir uleiul. Te sfătuim să nu mai adaugi sare dacă icrele sunt deja sărate. Pentru a aromatiza salata de icre poți folosi și ceapă tocată mărunt sau usturoi.
- La final combină salata de icre cu zeamă de lămâie. Prăjește în toaster feliile de Franzelă Boromir și întinde deasupra straturi generoase de salată de icre cu griș. Nu uita să le decorezi cu ceapă verde, tocată mărunt. Poftă bună!