Category: Desert la pahar, Prăjituri, Rapid și simplu
Cuisine: Internațional
Cooking Method: Fara Coacere

Yields:
5 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 20 Mins
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Mai întâi trebuie să pregătești cafeaua cu care vei însiropa Pișcoturile Boromir. Te sfătuim să faci o cafea tare astfel încât gustul tiramisului să fie revigorant. Adaugă și brandy, lichior de cafea sau vin de Marsala pentru o aromă aparte. Dacă nu vrei să folosești cafea, poți înmuia pișcoturile în lapte sau sirop de fructe. Totuși, îți reamintim că gustul autentic al tiramisului este conferit în special de cafea. După ce s-a făcut cafeaua, las-o la răcit.
- În continuare, te vei ocupa de crema de mascarpone. Mixează într-un bol mare smântâna pentru frișcă, esența de vanilie și zahărul pudră. Este esențial ca smântâna să fie foarte rece. De asemenea, lasă paletele mixerului în congelator înainte de prepararea ei. Într-un bol separat mixează brânza mascarpone până când devine cremoasă. Apoi amestecă ușor cu spatula frișca și brânza, după care trebuie să pui crema într-o pungă cu poș.
- Vei avea nevoie de 5 pahare medii, transparente, în care să asamblezi desertul. Înmoaie rapid fiecare pișcot în cafea pe ambele părți, apoi rupe-l în două și așază bucățile pe fundul unui pahar. Repetă procedura și pentru celelalte pahare. Deasupra pune un strat de cremă de brânză, apoi completează cu un pișcot însiropat. Trebuie să procedezi la fel până când se umple paharele. Presară deasupra cacao sau ness și pune paharele în frigider. Te sfătuim să le lași în frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte. Poftă bună!
Sunt foarte foarte foarte nemulțumită😐😑😶🙁☹😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😤😤😤😤😤
Bună ziua, ne pare rău că sunteți nemulțumită. Ne puteți spune cu ce vă putem ajuta?