Clătitele cu banane îmbină perfect miezul pufos și aroma delicată de banane. Sunt gustările perfecte pentru micul dejun sau oricând ai poftă de ceva delicios. Te încărcă cu voie bună și energie, iar savoarea lor promite oricând un adevărat răsfăț. Pentru mai multă inspirație în bucătărie, îți vom spune cum să obții clătitele perfecte. După cum vei vedea, se prepară fără prea mult efort în aproximativ un sfert de oră, fiind numai bune atunci când ești pe fugă. Făina albă Superioară Boromir este ingredientul care le conferă o textură și un gust deosebit.
Clătite cu banane din Făina Boromir
Din Făina albă de grâu Boromir prepari cele mai gustoase clătite cu banane. Vei îndrăgi miezul lor pufos și gustul de banane, ce se combină minunat cu topping-urile preferate. Întrucât ne plac mult clătitele, ți-am pregătit mai multe rețete pe blog. Descoperă acolo cum pregătești clătitele cu ciocolată sau clătitele americane simple, alte bunătăți cu care îi poți surprinde pe cei dragi la micul dejun și nu numai. Găsești online Făina albă superioară Boromir pe boromirmarket.ro, alături de multe alte ingrediente de cea mai bună calitate. În prepararea sa folosim boabe de grâu atent selecționate pentru ca tu să ai la dispoziție o făină de calitate superioară.
Sfaturi de preparare pancakes cu banane
- Clătitele cu banane pot fi preparate și cu unt în cazul în care vrei săiasămai
- Pentru zilele de post poți încerca și varianta de banana pancakes cu lapte de soia, migdale, cocos sau
- Ca topping merge să faci nenumărate combinații de arome. Folosește sirop de arțar, iaurt grecesc, frișcă sau sos de ciocolată.
- Topping-ul de fructe fresh le conferă un plus de prospețime, așa că nu ezita să folosești fructe de pădure, banane sau alte tipuri pe placul tău.
- Nucile, alunele de pădure, migdalele creează un contrast plăcut de texturi și se potrivesc foarte bine în această combinație.
Ingredients
Instructions
- Mai întâi amestecă într-un bol Făina Boromir, zahărul, praful de copt, scorțișoara și vârful de sare. Lasă deoparte compoziția. Pe lângă scorțișoară poți folosi și nucșoară sau cuișoare în funcție de preferințe.
- Pisează bananele cu furculița, apoi adaugă ouăle, laptele și uleiul de rapiță. Amestecă până când se omogenizează compoziția. Pune ingredientele uscate peste compoziția de ingrediente lichide și amestecă fără a insista prea mult.
- Încinge o tigaie cu ulei la foc mediu, apoi toarnă câte puțin din compoziție. Rumenește fiecare clătită pe ambele părți până când se formează bule mici la suprafață și capătă o culoare aurie-maronie. Ar trebui să îți ia cam 1 minut pe fiecare parte. Așază clătitele cu banane pe un platou și servește-le cu sirop de arțar, iaurt grecesc sau fructe proaspete pe placul tău. Poftă bună!