
Pandișpanul cu vișine este o prăjitură simplă și delicioasă, perfectă în orice anotimp, nu numai vara. Vișinele potrivit de acrișoare echilibrează minunat miezul aromat cu gust fin de vanilie și lămâie. Cu Făina albă Superioară Boromir, obții ușor o bunătate de pandișpan pufos cu vișine. Dacă îți plac prăjiturile cu fructe, aruncă o privire pe blogul nostru la mai multe rețete:
–Cheesecake rapid cu vișine la pahar
-Prăjitură cu afine și ricotta
Sfaturi pentru pandișpanul cu vișine
- Merge să prepari pandișpanul cu vișine congelate, proaspete sau din compot în funcție de ce ingrediente ai la îndemână.
- Vișinele congelate trebuie dezghețate bine și lăsate la scurs într-o strecurătoare. De asemenea, și vișinele din compot trebuie scurse foarte bine de lichid.
- Esența de vanilie și coaja rasă de lămâie conferă un plus de savoare pandișpanului cu vișine, fiind nelipsite din rețetă.
- Dacă vrei să prepari un pandișpan marmorat, poți împărți în două compoziția pentru prăjitură și apoi poți amesteca una dintre ele cu pudră de cacao.
- Merge să faci un mix de fructe pe placul tău. În afară de vișine, poți pune în pandișpan căpșuni, afine, cireșe sau piersici.
- Iubești ciocolata? Completează pandișpanul pufos cu vișine și fulgi de ciocolată amăruie.
Pandișpan cu vișine, mai pufos cu Făina Boromir
Pandișpanul cu vișine iese foarte gustos și pufos cu Făina albă de grâu Boromir. Pentru ca tu să ai un ajutor de nădejde în bucătărie, folosim în prepararea Făinii Boromir boabe de grâu atent selecționate. Păstrăm vie tradiția morăritului românesc și producem făinuri de calitate superioară încă din 1994. Făina albă Superioară Boromir te așteaptă în magazinul nostru online, boromirmarket.ro, unde găsești multe alte ingrediente cu care gătești diferite delicii.
Ingredients
- Pentru decor: zahăr pudră vanilat
Instructions
- Lasă la dezghețat vișinele congelate într-o strecurătoare cu câteva ore înainte de a te apuca de gătit. Vișinele trebuie să fie foarte bine dezghețate și scurse de zeamă.
- Separă albușurile de gălbenușuri și pune-le în două boluri diferite. Mixează gălbenușurile, apoi adaugă treptat uleiul pe măsură ce mixezi. Mixează timp de câteva minute, atât cât să se îngroașe puțin. Adaugă esența de vanilie și mixează foarte puțin, până la omogenizare.
- Bate albușurile spumă, adăugând treptat sarea, zahărul și zahărul vanilat. Mixează până când obții o spumă fermă.
- Peste compoziția de albușuri adaugă compoziția de gălbenușuri și amestecă ușor cu spatula. Într-un bol cerne Făina Boromir, apoi adaug-o împreună cu praful de copt la compoziția de albușuri și gălbenușuri. Amestecă ușor cu spatula până când se încorporează făina. Adaugă coaja rasă de lămâie și amestecă.
-
-