
Prăjitura cu iaurt merge cel mai bine când vrei ceva delicios și ușor de făcut. Se gătește din puține ingrediente, iar gustul său te cucerește complet. Făina albă Superioară 000 Boromir este ajutorul tău de nădejde în bucătărie, ingredientul care transformă prăjitura într-o adevărată bunătate. Află de pe blogul nostru cum gătești și alte deserturi gustoase:
–Gogoși la cuptor cu cremă
–Prăjitură cu afine și ricotta
Sfaturi pentru prăjitura simplă cu iaurt
- Cu ce poți aromatiza prăjitura? Cu esență de vanilie, esență de migdale, coajă rasă de lămâie, coajă rasă de portocală, stafide sau merișoare.
- Dacă vrei să faci un mix delicios, după ce ai pus compoziția în tavă, adaugă și afine, cireșe, vișine, căpșuni sau alte fructe pe placul tău. De asemenea, poți adăuga în compoziție fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă în funcție de preferințe.
- Noi am decorat prăjitura cu zmeură proaspătă și zahăr pudră. Totuși, poți folosi și alte fructe fresh, sos de ciocolată, sos de fructe de pădure sau de caramel.
Prăjitura cu iaurt, preparată cu Făina Boromir
Odată scoasă din cuptor, prăjitura cu iaurt te îmbie cu gustul aromat și miezul moale, ușor aerat și cremos. Este simplu să obții delicii când ai la dispoziție Făina albă de grâu Boromir. Din dorința de a păstra vie tradiția morăritului românesc, încă din 1994 producem făinuri de calitate superioară pentru ca gătitul să fie o bucurie pentru tine. În prepararea lor folosim boabe de grâu atent selecționate, provenite din recolte românești. Comandă online Făina Boromir din magazinul nostru, boromirmarket.ro, unde găsești o mare varietate de ingrediente și bunătăți gata preparate.
Ingredients
Instructions
- Separă gălbenușurile de albușuri și pune-le în două boluri. Mixează gălbenușurile cu zahărul până când obții o compoziție ușor cremoasă, apoi adaugă esența de vanilie, iaurtul și mixează.
-
-
- Preîncălzește cuptorul la 160 grade C și tapetează cu hârtie de copt o tavă rotundă cu marginea detașabilă. Te sfătuim să folosești o tavă cu diametrul de 21 cm. Toarnă în tavă compoziția pentru prăjitura cu iaurt și las-o la rumenit timp de aproximativ 50 minute.
-